Vokýnko žádostí

Radime nic ve zlém,ale srovnání textur,aby ti napojení sedělo je základ každého skinaře.Potom na jednom té 3 oken někdo asi vysklil okna,a aby tomu obešel vyklil to na druhé straně do kříže taky.A když už tom být český 841,tak by to chtělo i informační tabulky česky.tak by mě zajímalo kdo je autorem onoho modelu a zda autor toho modelu ví o jeho zveřejnění.Díky

Zdravím, jsou někde ke stažení zvuky na ZSSK 812, příp. dělá je někdo, anebo je budu muset nahradit?

Nemohl by mi někdo poslat funkční odkaz na lokomotivu 350, kabinu a zvuky? U všech mm problém, protože buď je zip neplatný, nebo instalátor nejde spustit. A ještě něco. Zvuky 750 (753), zvuky + kabina 754. Děkuji

Hele co se toho reko cabu na 842 týče tak já bych měl skoro hotovou verzi :) Stačí mít k tomu tek reko model a nebude problém to vydat.
OK, tak pokud by se dal sehnat někdo, kdo by udělal FG, tak nebude problém to vydat. Ale samozřejmě to nejdřív musím dodělat. :D

Dane neviem ako ostatný, ale ja nikdy nič neplánujem. Všetko robím tak keď ma to nejak tak osloví. A potom to už zase stojí na materiáloch. V poslednom čase zohnať obstojné fotky na model a na textury je nadľudské úsilie.

Moje Bdteer by nebolo ťažké prestavať na tie EC verzie čo máte najnovšie, ale nie je matroš a zatiaľ nekopla múza.

Ahoj Dem, je mi to jasné, že se nedá bez matroše tvořit a je škoda, že ja aktivita při žádosti o materiály skoro nulová. Jen mi je celkem líto, že například maďarští kolegové, mají neustále novinky a u nás to jaksi zdechá. :-) :-) Jak tak tvořím aktivity pro novější a novější GVD, je těch vozů čím dál míň. No nic, asi se vrátím o 20 - 30 let zpátky a začnu dělat zase období ČSD. :-)

Back
Nahoře