Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Edie napsal:
Já bych velice ocenil Drážďany. To bych snad Martinovi vytesal sochu z platiny :D.

Edie Dráždany ti klidně ukážu na sleziině já :D,ale je problém Mates nechce model Dresden HBF dělat :).Dokumentaci má,ale Dráždanské HBF prej nee,to je moc velkej oříšek prej :)

Ty čoveče, já slyšel, že to máš jako zelenou placku, nahoď nějaké obrázky :P. Jinak teď vytrhali návěstidla, a pomalu všude nasázely zlatý Ks, což je snad nejjednodušší návěstidlo, co znám :).

Edie napsal:
Já bych velice ocenil Drážďany. To bych snad Martinovi vytesal sochu z platiny :D.

A už je to tady :-D
Věděl jsem, že když udělám Bad Schandau, tak někdo bude chtít Drážďany, ale že to bude takhle brzo... :-D
No to víte že jo, já udělám Drážďany a pak budete chtít Berlín a až udělám Berlín, tak budete chtít Hamburg :D
Ne ne, v Německu mají absolutně hnusné železnice, nic se mi na tom nelíbí a už do Bad Schandau to bylo pro mě utrpění, dál už ani metr :P

Kimire, já myslím, že pro Matese nic není velké sousto, ten udělá myší klik klik a rázem má vymodelovanou klidně i Eiffelovku :D
Spíš je to tím, že nechce modelovat objekty do projektů, které jsou zatím ještě "pod pokličkou" a v tom se mu vůbec nedivím.
Když trať zveřejníš, tak potom se na to modeláři budou dívat jinak.

A já mám přece Polsko v trati a dokonce na dvou místech, jednak úsek z Čadce do Zwardoně a pak ještě v Petrovicích u Karviné, tam ty koleje sice jenom symbolicky překračují státní hranici, ale Polsko to je :D
Teď už se můžu vydat jedině na Maďary...

Ne poisone, nikde jsem do ničeho nerýpal.

No, teď si tak říkám Edie, kdybys mi opravdu vytesal sochu z Platiny, v životní velikosti a přidal tam jako ozdobu ještě i nějaké ty drahokamy, tak bych o těch Drážďanech možná začal trochu uvažovat...
Třeba se dohodneme :cool:

Tak jako trať bych vadat mohl,ale nečekejte zázrak jako to máš Martine ty.Já byl 3/4 roku bez netu v Plzni.Teďka od Ledna net už zasejc mám,tak můžu pokračovat a bez netu stavět moc nejde.Sice videa a takové blbosti,všechno mám,ale ten net k tomu chyběl.Mno já z Poslka myslel třeba Katowice,kvůli napojení pak na CMKčko :D.Maďarsko by to taky chtělo,v Alfoldu zatím spojka na Keleti pu. ani samotné Keleti pu. není.

Martine, mě bude stačit ten Most a Chomutov.
Teď vážně. Musím ti vyseknout poklonu, je to opravdu super dílo. Hlavně ta Bad Schandau, tam ses vyřádil.

Jsem ale blbec, nenadefinoval jsem si stanice a Bad Schandau jsem přejel. :D Takže asi tak...ale náhodou pecka aktualizace, fakt se ti povedla.
A úsek Duchcov - Bílina - Želenice nad Bílinou??? No tak to prostě končím, to je naprosto dokonalé!!!!!!! :-)

Stavitelxx napsal:
....
Když trať zveřejníš, tak potom se na to modeláři budou dívat jinak.
...

Martine, sám víš, že i to je málo. Ty jsi svůj projekt zveřejnil a po kolika letech jsi měl prvního modeláře ? Nestačí jen uplácat pavučinu kolejí, ale pokud neukáži na finálních úsecích , že to umím dotáhnout do konce, tak žádného modeláře nikdy nezískám. A ty jsi měl stovky finálních kilometrů a modeláři nikde.

Jinak Ediemu už můžeš slíbit nejen Dresden až Berlín, ale i Vladivostok. To je reálnější než jeho revanž, platinová socha :D

Nejkrásnější na tom všem je, kolik stovek lidí dokážeš nadchnout, že jedni věří, že už brzy pojedou do Chebu, jiní se vidí u Baltského moře. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Nejkrásnější na tom všem je, kolik stovek lidí dokážeš nadchnout, že jedni věří, že už brzy pojedou do Chebu, jiní se vidí u Baltského moře. :D

A realita může být přitom úplně někde jinde, místo do Chebu nebo k Baltu se projedou třeba do Vsetína :D

Teď si ale musím od MSTS trochu odpočinout, před pár dny jsem dokončil kolejiště z Bíliny do bodu X (směrem na Cheb) a chce to menší pauzu, než začnu tvořit krajinu, MSTS teď nemůžu doslova ani vidět
Takže si na pár týdnů konečně zahraju Far Cry 3, nebo ETS 2 a pak se zase bude pokračovat ve stavění :oops:

A málem bych zapomněl, za Aktualizaci 23 ještě musím poděkovat i Deteriovi, který mi nejen opatřil všechny německé návěstidla, ale hlavně mě s nimi naučil pracovat, byla to docela fuška! :D
Takže děkuji a omlouvám se za skoro zapomenutí, holt skleróza, už to jde se mnou z kopce...

Naposled editoval moderátor:
Martine, parádička! :) klaniam a som velmi zvedavý ako bude spracovaný usek krajinovo a už aj koľajovo na ŽSR 120 (Puchov - BA ) :)

Možno budem drzí, pretože som v MSTS zatiaľ nevytvoril nič, len si užívam výtvory iných - za čo som im veľmi povďačný a nič nekritizujem, ALE: nebolo by lepšie pred tvorením nových úsekov najskôr dokončiť rozpracované, napr. krajiny Košice - Čierna nad Tisou ( toho sa asi nikdy nedočkám :roll: ), Horná Štubňa - Zvolen, Valaské Meziříči - Hostašovice a tuším chýba krajina aj v úseku Odry - Budišov. Krajinu medzi Púchovom a BA ani nespomínam, pretože tam sa vraj čaká na dokončenie koridoru ( lenže pri tempe prác na skutočnej trati sa asi načakáááme ).

orlov napsal:
... nebolo by lepšie pred tvorením nových úsekov najskôr dokončiť rozpracované, ....
Já mám ten samý problém. Také stále někde pokládám nové koleje a kdyby u mě ty dávné holé louky alespoň samy zarostly trávou :D. Ono to bude ale tím, že člověk staví, na co má zrovna chuť. A také se nedá vydržet na jednom místě, protože práce se tak stanou monotonní a člověk má brzy plné zuby koryta jedné řeky, kolem které se už půl roku motá :D ...

Ja to chápem, každý robí to, na čo má chuť. Mňa len vyprovokovali tie hlášky Drážďany, Berlín a inde ... Predsa len by bolo lepšie mať menej km, ale komplet ako tisíce km koľajníc v prázdnote ;)

Přesně tak, naše planeta (Země) vznikla před 4 585 754 386 roky, 10 měsíci a 3 dny (vím to přesně) a ještě bude existovat 4 168 785 254 let, 4 měsíce a 1 den (to taky vím přesně), takže Martin má ještě relativně dost času na dokončení krajiny kolem trati....;);););););)

Stavitelxx napsal:
Sice máš pravdu,ale ono to má i jistou výhodu - čím později se bude dělat krajina,tím bude kvalitnější :D

Hrozně rád bych se svezl do Hamburgu Altona a z Hamburgu přes Berlin do Bonnu Ece Ice do konce roku 2013. Předem děkuji. :roll: :D

No problem. Vygeneruj si terén (jak na to je tady na fóru popsáno), vytyč a postav trať (i to je zde popsáno), nafoť a vymodeluj originální objekty (i o tomto tématu jsou tady hromady informací), no a pokud trochu zabereš v RE (Route Editoru) MSTS tak skutečně nevidím problém v tom, že by jsi se (a nejen ty) na oné štrece do konce roku 2013 nesvezl. I my taky předem velice děkujeme. Ale je nám to asi prd platný, že? :):):):D:D

Back
Nahoře