Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Stovkou to přece začínat nikdy nemůže, protože tam jsou definované klasické kolejové díly. U Martina to může začínat od následného nejvyššího čísla, které má v tsection.dat v Global Jak to navazuje je vidět krásně u mého kolejiva. Mě končí číslem 262 a tsection.dat v trati (dynamické koleje) začíná na 263. Kdysi mi i přesto Regedit do čísel nad 262 nadefinoval nějaké výhybky s tvrzením, že se nic nemůže stát, že mu to funguje, ale kdepak. Nabouraly se již položené dynamické koleje. Tato číselná řada je zákon MSTS a je nutné dodržovat posloupnost.Za pokus to stojí, ale udělat to můžu teprve až doplním dynamické koleje, které jsem z toho úseku do Bratislavy smazal, prostě až se vyplní mezery v Tsectionu a hodnota 65533 bude mít zase snahu narůstat. Potom první číslo 40000 přepíšu na nižší hodnotu, nějak s tím musím přepsat i navazující zápisy ve spodní části toho souboru a pak se uvidí, jestli nově pokládané dynamické koleje budou zaplňovat vytvořený prostor, nebo ho budou ignorovat.
Ps, necitoval se mi původní příspěvek od Gr45p, který navrhl začínat například 100