CD 754

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Jen vás zkouším vy... :D
Koukám, že jste inovoval......dříve jste používal větu : ...jako bych nic neřekl..:lol:

Ale fakt, co zas děláte? :D Mám ještě jednu, ale tu mám v záloze
jako bych nic neřek...

Naposled editoval moderátor:
Nejlépe to tu uzavřít a pokračovat v příslušné sekci (modely/754). Zbytečné mít dvě vlákna

Naposled editoval moderátor:
Takový možná ani neexistuje. Podobné zelené Brejlovce najdeš u Čoudy na stránkách. A pokud by ti ani ty nestačily, není nic jednoduššího než si udělat vlastní skin....

Kdepak má čouda ty stránky,nebo kde to přesně najdu pls ?

Ach jo...

Vedel jsem ze to nepujde,porad to pise Error reading train database,dale sem si stahl tu tmave cervenou 242 protoze tu schanim,a taky nic,taky to pise Error reading train database,nevite proc to nejde ?

atb napsal:
U Ondry máš 040tku. Liší se jen řadovou tabulkou.
http://ondraj-msts.ic.cz/index1.php?adr=modely/motlok.php

To od myslíš od mých skinů? To není pravda. za všechny skiny co jsou na mé stánce ručím, že byly pečlivě nafoceny a naskinovány. na jednom tušímže je to 750 236 je použita střecha od Ondry Janiše - nechtělo se mi ji dělat. Ale jinak je vše originál

For minigunix: zkus si k trati nainstalovat aktivitu.

Čoudo špatně jsi četl.Minigunix sháněl skin 754.059.Vzhledem k jeho podobnosti mu bylo v diskusi nabídnuto,aby si stáhnul od Ondry Janiše variantu 754.040,která se skutečně od skutečného stroje 754.059 liší podle fotky snad jen řadovou tabulkou.Nikdo tady nepsal,že by jsi snad skinoval stylem "výměna řadové tabulky a je hotovo".....:-)

SUPER!

Tak bezva nainstaloval jsem si BIN,nejen že hra je daleko mnohem lepší a češtější,ale fungujou mi všechny lokomotivy i ta krásná plzeňská 242220 takže vám moc děkuji :wink: :)
Ale ty 750236 atd mi delaji potize kdyz chci poutit cabview na 754.... a tak pise to ze ho nemuze precist,ach jo,alespon ze jdou ty tmavocervene 242

Back
Nahoře