CD 754

Woe :lol: 750 a 753 nemají shodný cabview s řadou 754 :lol: zkus se podívat k Arwymu na web, tam najdeš cab na 750+753 s úpravou pro bin

Minigunix napsal:
http://www.cbox.cz/semora/MSTS/download.htm ,tak tam nejde nic stahnout :(

Poslouchej Ty asi rychleji píšeš než přemýšlíš.Proč lezeš na stránky Zbyňka Šemory,když Ti Čouda napsal,že se máš podívat k Arwymu???

Zkus to tady http://arwy-cabs.ic.cz/cab-d.htm (adresa tzv. "na zlatém podnose" )....Tam najdeš co hledáš.

Naposled editoval moderátor:
ještě taková maličkost. Pokud odkážu na stránky nějakého autora, zkus použít volbu hledat, dej hledat autora a napoš třeba Arwy určitě alespoň jedno vlákno najdeš, kde je jeho profil a pod ním je takové to tlačítko www a na to klikni. dále to tušímže nejde i google a nebo se stačí podívat na nějaké jiné msts stránky a tam zjistíš link. T ti to už napsal. Navíc pokud mě pamě´t neklame by toto mělo být i v užitečných odkazech MSTS (bo jak se to vlákno jmenuje).

z těchto a možná i více důvodů tu vzbuzuješ mezi uživateli poprask. Já tě chápu, také jsem takto podobně začínal, ale celkem rychle jsem si zvykl, že zde uspěji jedině formou samostudia a když něčemu nebudu rozumět, tak se zeptám. Pochop, že to tu nikdo nemůže každému vypisovat. měj se .. :lol:

T napsal:
Minigunix napsal:
http://www.cbox.cz/semora/MSTS/download.htm ,tak tam nejde nic stahnout :(

Poslouchej Ty asi rychleji píšeš než přemýšlíš.Proč lezeš na stránky Zbyňka Šemory,když Ti Čouda napsal,že se máš podívat k Arwymu???

Zkus to tady http://arwy-cabs.ic.cz/cab-d.htm (adresa tzv. "na zlatém podnose" )....Tam najdeš co hledáš.
To nejsou moje stránky, ale kdysi dávno a hodně dávno v pravěku byly. :lol: :lol: :lol: To by mě zajímalo, ze kterého záhrobí jsi vzal ten odkaz.

Naposled editoval moderátor:
oki diky

Muzu se zeptat ? Vite stahl jsem si cabview na 750 a super,dale zvuky na 750,ovsem mam problem,zvuky mam ve slozce Zvuky,ale tam je zapsana slozka common.snd,problem je v tom ze kdyz si ty zvuky zmenim na ty sve nove ve slozce zvuky/750 ,tak to pise chyby,ze nemuze precist eng soubor radek 1120 atd,poradite mi prosim uz fakt nevim kam se obratit...... :(

Stáhni si zvuky od Jacka,ty jsou už směrovány do složky Zvuky a nemusíš nic přepisovat a upravovat,to je vždy cesta do pekel... :wink:

Vyreseno+Dalsi problem

Petr Novák napsal:
Stáhni si zvuky od Jacka,ty jsou už směrovány do složky Zvuky a nemusíš nic přepisovat a upravovat,to je vždy cesta do pekel... :wink:
Tak se omlouvám za zbytečné otázky,již jsem to pořešil,ale teď mám zase nečekaný problém stěmato brejlovcema cd750236 cd750272 atd,děsně trvá než se rozjedou a to ještě musí být výkon na 100%,a když se rozjedou tak jedou zoufale pomalu,prosím vás co stím ?

Re: Vyreseno+Dalsi problem

Minigunix napsal:
Petr Novák napsal:
Tak se omlouvám za zbytečné otázky,již jsem to pořešil,ale teď mám zase nečekaný problém stěmato brejlovcema cd750236 cd750272 atd,děsně trvá než se rozjedou a to ještě musí být výkon na 100%,a když se rozjedou tak jedou zoufale pomalu,prosím vás co stím ?
Co třeba odbrzdit

Minigunix napsal:
Petr Novák napsal:
Pokud jí dáš 100% tak ti bude klouzat a moc rychle se nerozjede... Vlak není auto!

Vrbam napsal:
Minigunix napsal:
Petr Novák napsal:
Co třeba odbrzdit
Brzda - Uvolněná,Plyn 15% - nic,plyn 70% něco málo,plyn 100% už se trochu hýbe tak netuším o co jde,jiné lokomotivy jedou hned bez problému

Minigunix napsal:
Brzda - Uvolněná,Plyn 15% - nic,plyn 70% něco málo,plyn 100% už se trochu hýbe tak netuším o co jde,jiné lokomotivy jedou hned bez problému
Ještě mě napadlo jestli máš povolenou ruční brzdu? Jestli jo ,tak zkus při rozjezdu trochu zapískovat.

Minigunix napsal:

Brzda uvolněná?Máš uvolněné obě brzdy?Jak vlakovou tak i přídavnou-lokomotivní???Pokud ano tak postupuj opatrně jak psal Kank,vlak není formule jedna a raketovým startem.Pokud dáš mašině plný kotel 100% nebo i těch 75% výkonu půjde Ti do prokluzu a nehneš s tím,tedy hneš,ale pomalu....Vše se musí s citem.Jinak ještě je třeba koukat na "budíky" tlaku.U vyladěných vozidel dle slutečnosti trochu trvá než se naplní vzduchojemy.Teprve pak se Ti mašina rozjede.

A až se nám podaří rozjet přijde ještě větší zábava a to bude brždění.V msts mám už něco "odlítáno po kolejích",ale napíšu Ti,že rozjezd je proti brzdě brnkačka.Pokud je eng vyladěný dle skutečného chování bude Ti na 100% nějakou dobu trvat než tu mašinu "zkrotíš".Samozřejmě pokud nepřejdeš na mod "pikovláček" :-).

Diky diky

Tak vam moc moc dekuju,byla zabrzdena Lokomotivni brzdou,coz je nova funkce o ktere vubec ani nevim,a je to tim ze ostatni lokomotivy ji maji na 0,diky diky uz vsechno slape.... :wink:

Re: Diky diky

Minigunix napsal:
Tak vam moc moc dekuju,byla zabrzdena Lokomotivni brzdou,coz je nova funkce o ktere vubec ani nevim,a je to tim ze ostatni lokomotivy ji maji na 0,diky diky uz vsechno slape.... :wink:
To je tak, když si stáhneš do důsledku nevyladěnou mašinu. Vše se pravidelně aktualizovalo na MSTS Sinus, alespoň v rozsahu TBP. Škoda, že už tohle nemá kdo aktualizovat.

Re: Diky diky

Minigunix napsal:
A kdyby si měl příště třeba problém se rozjet s elektrikou, jako že by si měl OBĚ brzdy odbržděné a výkon na 100% a nejelo to, tak si dej sběrač nahoru to pomůže. :D :D :D

pane šemora, tuto nevypaděnost mám na svědomí já, jelikož žsr ještě nevydal konečnou verzi engu na brajlovce....

Čouda napsal:
pane šemora, tuto nevypaděnost mám na svědomí já, jelikož žsr ještě nevydal konečnou verzi engu na brajlovce....
Nebylo by lepší nastavit v engu všechny brzdy na nulu?Předešlo by se takovým problémům,které začátečníci řeší.Učit je přestup do jiného cabu pob binem,co všechno musí udělat,to už je lépe takto.A co se týče připomínky,že by se loko mohla rozjet,tak snad všechna nádraží jsou na rovině,nebezpečí rozjetí je malé.Jo a žsr má nick ZSR,tak to tady nekomol.

Ad pan Novák: jsem čech, tak budu psát háčky vždyť je to fuk.

ty brzdy bych rád nastavil na nulu, ale když já nevím jak. Zkusím se podívat po nějakém návodu, ale předělávku po mě můžete čekat a ž zatýden touhle dobou.

Back
Nahoře