Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli myslis tento web http://www.cbox.cz/semora/MSTS/download.htm ,tak tam nejde nic stahnoutČouda napsal:Woe750 a 753 nemají shodný cabview s řadou 754
zkus se podívat k Arwymu na web, tam najdeš cab na 750+753 s úpravou pro bin
Minigunix napsal:http://www.cbox.cz/semora/MSTS/download.htm ,tak tam nejde nic stahnout![]()
To nejsou moje stránky, ale kdysi dávno a hodně dávno v pravěku byly.T napsal:Minigunix napsal:http://www.cbox.cz/semora/MSTS/download.htm ,tak tam nejde nic stahnout![]()
Poslouchej Ty asi rychleji píšeš než přemýšlíš.Proč lezeš na stránky Zbyňka Šemory,když Ti Čouda napsal,že se máš podívat k Arwymu???
Zkus to tady http://arwy-cabs.ic.cz/cab-d.htm (adresa tzv. "na zlatém podnose" )....Tam najdeš co hledáš.
Tak se omlouvám za zbytečné otázky,již jsem to pořešil,ale teď mám zase nečekaný problém stěmato brejlovcema cd750236 cd750272 atd,děsně trvá než se rozjedou a to ještě musí být výkon na 100%,a když se rozjedou tak jedou zoufale pomalu,prosím vás co stím ?Petr Novák napsal:Stáhni si zvuky od Jacka,ty jsou už směrovány do složky Zvuky a nemusíš nic přepisovat a upravovat,to je vždy cesta do pekel...![]()
Co třeba odbrzditMinigunix napsal:Tak se omlouvám za zbytečné otázky,již jsem to pořešil,ale teď mám zase nečekaný problém stěmato brejlovcema cd750236 cd750272 atd,děsně trvá než se rozjedou a to ještě musí být výkon na 100%,a když se rozjedou tak jedou zoufale pomalu,prosím vás co stím ?Petr Novák napsal:Stáhni si zvuky od Jacka,ty jsou už směrovány do složky Zvuky a nemusíš nic přepisovat a upravovat,to je vždy cesta do pekel...![]()
Pokud jí dáš 100% tak ti bude klouzat a moc rychle se nerozjede... Vlak není auto!Minigunix napsal:Tak se omlouvám za zbytečné otázky,již jsem to pořešil,ale teď mám zase nečekaný problém stěmato brejlovcema cd750236 cd750272 atd,děsně trvá než se rozjedou a to ještě musí být výkon na 100%,a když se rozjedou tak jedou zoufale pomalu,prosím vás co stím ?Petr Novák napsal:Stáhni si zvuky od Jacka,ty jsou už směrovány do složky Zvuky a nemusíš nic přepisovat a upravovat,to je vždy cesta do pekel...![]()
Brzda - Uvolněná,Plyn 15% - nic,plyn 70% něco málo,plyn 100% už se trochu hýbe tak netuším o co jde,jiné lokomotivy jedou hned bez problémuVrbam napsal:Co třeba odbrzditMinigunix napsal:Tak se omlouvám za zbytečné otázky,již jsem to pořešil,ale teď mám zase nečekaný problém stěmato brejlovcema cd750236 cd750272 atd,děsně trvá než se rozjedou a to ještě musí být výkon na 100%,a když se rozjedou tak jedou zoufale pomalu,prosím vás co stím ?Petr Novák napsal:Stáhni si zvuky od Jacka,ty jsou už směrovány do složky Zvuky a nemusíš nic přepisovat a upravovat,to je vždy cesta do pekel...![]()
Ještě mě napadlo jestli máš povolenou ruční brzdu? Jestli jo ,tak zkus při rozjezdu trochu zapískovat.Minigunix napsal:Brzda - Uvolněná,Plyn 15% - nic,plyn 70% něco málo,plyn 100% už se trochu hýbe tak netuším o co jde,jiné lokomotivy jedou hned bez problému
Minigunix napsal:Brzda - Uvolněná,Plyn 15% - nic,plyn 70% něco málo,plyn 100% už se trochu hýbe tak netuším o co jde,jiné lokomotivy jedou hned bez problému
To je tak, když si stáhneš do důsledku nevyladěnou mašinu. Vše se pravidelně aktualizovalo na MSTS Sinus, alespoň v rozsahu TBP. Škoda, že už tohle nemá kdo aktualizovat.Minigunix napsal:Tak vam moc moc dekuju,byla zabrzdena Lokomotivni brzdou,coz je nova funkce o ktere vubec ani nevim,a je to tim ze ostatni lokomotivy ji maji na 0,diky diky uz vsechno slape....![]()
A kdyby si měl příště třeba problém se rozjet s elektrikou, jako že by si měl OBĚ brzdy odbržděné a výkon na 100% a nejelo to, tak si dej sběrač nahoru to pomůže.Minigunix napsal:Tak vam moc moc dekuju,byla zabrzdena Lokomotivni brzdou,coz je nova funkce o ktere vubec ani nevim,a je to tim ze ostatni lokomotivy ji maji na 0,diky diky uz vsechno slape....![]()
Nebylo by lepší nastavit v engu všechny brzdy na nulu?Předešlo by se takovým problémům,které začátečníci řeší.Učit je přestup do jiného cabu pob binem,co všechno musí udělat,to už je lépe takto.A co se týče připomínky,že by se loko mohla rozjet,tak snad všechna nádraží jsou na rovině,nebezpečí rozjetí je malé.Jo a žsr má nick ZSR,tak to tady nekomol.Čouda napsal:pane šemora, tuto nevypaděnost mám na svědomí já, jelikož žsr ještě nevydal konečnou verzi engu na brajlovce....
Petr Novák napsal:Jo a žsr má nick ZSR,tak to tady nekomol.