Pepa z Nuslí
Průvodčí
Zbyňku, to je skvělá zpráva. Už se těším na propojení Brno - Přerov - Polom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Zajímavé je, že většina se těší na Brno - Přerov, ale zde mám nejméně hotovo. Aktuálně na této trati osazuji perony, nadjezdy, podjezdy, přejezdy a veškeré traťové cedule. Právě jsem to zapíchnul před Blažovicemi. Pokračování zítra. Až dokončím tyto práce, tak se budou osazovat náspy, silnice a tvarovat terén. Ale do té doby je ještě daleko.
krejca napsal:Obávám se, že od poloviny prosince do konce ledna se v mých pracích do MSTS nic nezmění. Nežijeme jen pro MSTS a mám i jiné priority i povinnosti. Nejvíc prací se udělá v podzimních měsících. A také jsem nesliboval, že v aktualizaci bude vše hotové, kam jsem položil koleje. Důvody pokládky kolejí jsem už vysvětloval několikrát. V aktualizaci se nejedná jen o nové tratě, ale za ten rok přibylo mnoho pěkných modelů, většinou od Matese a je mou povinností vše v přiměřenou dobu zveřejnit. Například doplněný model nádraží Letohrad, nádraží Hanušovice, atd. Na trati Břeclav - Přerov - Hranice jsem si dal záležet, Mates si dal záležet. Bude to jiná trať, než má Martin. A vánoce jsou vždy optimální čas. Tak nechtějte víc, než se dá zvládnout.Zbyněk Šemora napsal:..
Navrhuji posunout aktualizaci na unor, aby mohla mit svou kvalitu.
Zbyněk Šemora napsal:... Ale divím se, že ještě Deteria nenapadlo vyrobit sloupy na napájecí vedení od křížení do Blažovic. On s takovými detaily vždy překvapil. Asi už také stárne. ...
Si zabil, nebo jak se to řekne slovensky.dvacka napsal:Zbyněk Šemora napsal:... Ale divím se, že ještě Deteria nenapadlo vyrobit sloupy na napájecí vedení od křížení do Blažovic. On s takovými detaily vždy překvapil. Asi už také stárne. ...
Deterio teď zřejmě vymýšlí, jak udělat 100peksy na Pikkovi 242![]()
![]()
![]()
Miran napsal:V mailu jsem ti to poslal opravené.
Deterio napsal:Tak tady to máte.
http://intercity-train.me.cz/soubory/Modely_Deterio/shapes_slavkov.rar
![]()