Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zajímavé je, že většina se těší na Brno - Přerov, ale zde mám nejméně hotovo. Aktuálně na této trati osazuji perony, nadjezdy, podjezdy, přejezdy a veškeré traťové cedule. Právě jsem to zapíchnul před Blažovicemi. Pokračování zítra. Až dokončím tyto práce, tak se budou osazovat náspy, silnice a tvarovat terén. Ale do té doby je ještě daleko.

No tak to víš, ale zase propojení Břeclav - Olomouc pro mne bude znamenat výrazné posunutí v mé tvorbě.
Teď jsem zvědavej jestli mě někdo opraví ale do roku 2005 existovaly ještě oblouky u Záhřebu na Moravě. Takže tam vedu svůj R 708 Galán z roku 2005

Zbyněk Šemora napsal:
Zajímavé je, že většina se těší na Brno - Přerov, ale zde mám nejméně hotovo. Aktuálně na této trati osazuji perony, nadjezdy, podjezdy, přejezdy a veškeré traťové cedule. Právě jsem to zapíchnul před Blažovicemi. Pokračování zítra. Až dokončím tyto práce, tak se budou osazovat náspy, silnice a tvarovat terén. Ale do té doby je ještě daleko.

Navrhuji posunout aktualizaci na unor, aby mohla mit svou kvalitu.

krejca napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
..
Navrhuji posunout aktualizaci na unor, aby mohla mit svou kvalitu.
Obávám se, že od poloviny prosince do konce ledna se v mých pracích do MSTS nic nezmění. Nežijeme jen pro MSTS a mám i jiné priority i povinnosti. Nejvíc prací se udělá v podzimních měsících. A také jsem nesliboval, že v aktualizaci bude vše hotové, kam jsem položil koleje. Důvody pokládky kolejí jsem už vysvětloval několikrát. V aktualizaci se nejedná jen o nové tratě, ale za ten rok přibylo mnoho pěkných modelů, většinou od Matese a je mou povinností vše v přiměřenou dobu zveřejnit. Například doplněný model nádraží Letohrad, nádraží Hanušovice, atd. Na trati Břeclav - Přerov - Hranice jsem si dal záležet, Mates si dal záležet. Bude to jiná trať, než má Martin. A vánoce jsou vždy optimální čas. Tak nechtějte víc, než se dá zvládnout.

Jasně, těšíme se na vánoce! Břeclav-Přerov pamatujeme ještě po staru, když se jezdilo na nákladech se sergejema. No a teď už tam jezdí i taurusi. Holt modernizace se nedá zastavit.

Doufám, že už to přemostění Vlárou mám správně.
142930c927d2d4498c3c36e6136dadf3.jpg
7fc53def2b9e35c55a12038a578233ca.jpg
A zítra hurá z Blažovic na Holubice a tak dál...

Naposled editoval moderátor:
Někde v tématu jsem četl i o trati Brno - Veselí nad Moravou a obrázek výše pochází z Vláry, proto se chci zeptat, zda bude v aktualizaci i tato trať? Byl bych velmi rád, pořád se tu mluví jen o trati Brno - Přerov, ale tohle je také zajímavá a pěkná trať a určitě má co nabídnout! Takže by bylo fajn ji mít i v MSTS, jelikož nám tam tato neelektrifikovaná dvoukolejná trať chybí! :oops:

Naposled editoval moderátor:
Vlára alespoň z Brna do Slavkova bude. Dnes dělám nádraží ve Slavkově, málem bych na něj zapomněl. :) Video je bohužel víc než mizerné. Ale divím se, že ještě Deteria nenapadlo vyrobit sloupy na napájecí vedení od křížení do Blažovic. On s takovými detaily vždy překvapil. Asi už také stárne :) . Začíná to jak jsou ty obrázky výše.

Zbyněk Šemora napsal:
... Ale divím se, že ještě Deteria nenapadlo vyrobit sloupy na napájecí vedení od křížení do Blažovic. On s takovými detaily vždy překvapil. Asi už také stárne :) . ...

Deterio teď zřejmě vymýšlí, jak udělat 100peksy na Pikkovi 242 :D :D :D

dvacka napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
... Ale divím se, že ještě Deteria nenapadlo vyrobit sloupy na napájecí vedení od křížení do Blažovic. On s takovými detaily vždy překvapil. Asi už také stárne :) . ...

Deterio teď zřejmě vymýšlí, jak udělat 100peksy na Pikkovi 242 :D :D :D
Si zabil, nebo jak se to řekne slovensky.

Poděkoval bych, ale stále je tam díra. Deterio dělá pěkné modely, zaslouží si celkově do historie velké poděkování, ale běda, jak se napíše připomínka, že něco nesedí nebo je tam nějaká chyba. Napíše se požadavek a čeká se. Týdny, měsíce i roky. A pak zmizí i optimismus, že se člověk dočká. Ale co, je to jen hra.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře