Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pak si jedině stěžovat na SŽDC, že to zapomněli osadit. Co bylo na trati mám v MSTS.Yura napsal:....že blížící se 2 rychlostníky předvěstí pouze jeden předvěstník. Měl jsem za to, že po novelizaci D1 se předvěstí vždy obě rychlosti, ....

Dobrá připomínka, už jsem zapomněl, že kdysi Deterio doplnil koridorové sloupy i o nové žebříkové. V dobách, kdy jsem dělal trať do Lichkova. Takže nahrazeno i v úseku Olomouc - Dluhonice. Naštěstí to jde vyměňovat hromadně a je to otázka pár minut. Jinde jsem už na videích žebříky neviděl.jispo napsal:Mám taky dotaz a to ohledně trakčních sloupů v mezistaničních úsecích. Betonové sloupy se používají na starších rekonstruovaných koridorech např. Brno - Česká Třebová, ale na tratích nověji a to i úsek Olomouc - Dluhonice příhradový můžu se zeptat proč? Pokud to není pravda tak se omlouvám.
Já bych se už nenechal, ale je pravda, že někdy na MSTS makám do strhání.Luky napsal:Objevovatel: Lidi neblázněte, nechtějte Zbyňka strhnout. ...
Objevovatel napsal:Jsem rád, že Zbyňka stavění neopouští a pořád staví. MSTS je prostě téměř dokonalý.
Bylo by možné při poskytnutí video záznamu postavit i 52 km dlouhou trať 032 z Jaroměře do Trutnova hl.n.? To by umožňovalo spoustu dobrých aktivit včetně nákladních vlaků...