Fana Staněk
Provozní technik
Vypadá to krásně. Jen je škoda, že to člověk z vlaku moc nevychutná. Ale Zbyňku, jde Vám to excelentně.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak toto je môj model, spravený normálnym spôsobom. Čítal som túto diskusiu a myslel som, že miznú modely, ktoré sú robené nejakým neštandardným spôsobom. Zopár takých som videl, napríklad každý si pamätá miznúce predzvestné upozorňovacie tabule. Tieto modely som skúmal v modelovacom programe a neprišiel som na to kde je pes zakopaný. Ale vidím že som dosiahol ešte vyšší level a môj model zmizne úplneNapříklad toto zmizelo, a netuším proč. Vytáhl jsem si to z trati ZSR 130. Ale nechci tady Zbyňkovi plevelit vlákno.Zobrazit přílohu 36537

A jaká tam byla verze? Pokud aktuální, tak je snadno dohledatelné, kdo to byl, protože jsem s BP 99 měl objednávek jako na prstech jedné ruky.na kterém by měla být k dispozici BEZPLATNĚ trať 321 i trať BP

Tak to nic. To je už stará verze. S tímto i tak stejně nic nenaděláme. Neubrání se ani velcí hráči.myslím, že verze 95.30
HaHa. Blbec, blbec. Žádná strašidla, že se ztrácí modely. Nebo nějaký skřítek vám promazává adresáře, nebo v mém případě problém s uložením osazeného modelu v trati.Ale opět mi to nejde uložit.
Zdravím. Říká se, jak na nový rok, tak po celý rok... Dnes se na nedávno probíraném fóru (kvůli placeným aktivitám) Traingamer.cz objevily bezplatné odkazy na jakési úložiště, na kterém by měla být k dispozici BEZPLATNĚ trať 321 i trať BP. Zkusil jsem napsat pár příspěvků o tom, že existuje cosi jako autorská práva. A...
po napsání cca tří příspěvků jsem byl podle "pravidla #7" zablokován.Na jak dlouho, nevím a do pravidel se, bohužel, nedostanu - jsou
Zdravím. Říká se, jak na nový rok, tak po celý rok... Dnes se na nedávno probíraném fóru (kvůli placeným aktivitám) Traingamer.cz objevily bezplatné odkazy na jakési úložiště, na kterém by měla být k dispozici BEZPLATNĚ trať 321 i trať BP. Zkusil jsem napsat pár příspěvků o tom, že existuje cosi jako autorská práva. A...
po napsání cca tří příspěvků jsem byl podle "pravidla #7" zablokován.Na jak dlouho, nevím a do pravidel se, bohužel, nedostanu - jsou k dispozici na tom fóru, na kterém mám ban. Nyní se tato stránka a její admini ukázali ve správném světle... Možná bych doporučil se zamyslet nad tím, komu posíláte peníze za předplatné, za které dostanete pár usmolených aktivit, kdy se v nich, pokud jsou situovány do r. 2006, oběvují ČDC lokomotivy, apod. Ale to je jen detail. Především mi toto vystupování přijde jako absolutní disrespekt k autorům obou tratí. Tak. A teď do mě...
Zobrazit přílohu 36589