S těma modelama v editoru se něco děje. To už jsem zjistil taky. Měl jsem tam modely, které jsem osazoval z nabídky, řádně registrované v REF, viditelné v SView, a najednou jsem je v nabídce v TSRE5 neviděl a nenašel. Zmizelo jich cca deset. V trati ty osazené zůstaly, ovšem znovu ho osadit nemůžu. Protože ho nelze v nabídce najít. V SView je pořád viditelný. Je to zajímavé. Je to někdy od začátku září. Nevím to přesně. MSTS klasické nemám, všechno už dělám jen v OR TSRE5. To byl taky kompletně ten úsek mezi Chrástem u Plzně a Rokycanama. A mám tam osazené objekty, které cca od toho začátku září už v nabídce nenajdu. Někdo si tady na fóru stěžoval, že mu zmizely u modelu Brejlovců podvozky. A řešilo se to nějak. Tak jsem si říkal, jestli nedošlo k nějakému vývojovému novému nastavení něčeho, co tohle mohlo způsobit. Ještě se pokusím to přepisem nějak udělat. To je dobrý nápad. Jestli se bude muset změnit i název Shapes souborů, nebo bude stačit přejmenovat název Textures a otevřít S soubor a přepsat tam směrování na texturu. Uvidíme. Taky mě to štve.