vláčkař Jenda
Pokladník
Toho je i na české železnici dost, co by chybělo (některé hlavní tahy nevyjímaje).raději vložit čas do něčeho, co ještě není postavené.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Toho je i na české železnici dost, co by chybělo (některé hlavní tahy nevyjímaje).raději vložit čas do něčeho, co ještě není postavené.
Na to zapomeň. Už do Berlína je to šílenství i když tam už mám položené koleje. Vzal jsem si opravdu velké sousto.No to jsou mi noviny, trať BP a moře?
Přesně, třeba Tábor - Bechyně
Však právě, do Berlína jezdí od nás mezinárodní rychlíky. Meridian, Balt Orient, Pannonia, Vidndobona, .... já už si to ani nepamatuji. Dnes to hodně rozdělili v Praze, asi z důvodu, že už se nejezdí rovnou přes Holešovice a pak pro vlaky skrz mezi Ústím a Brnem by se přes hlavák o dost prodloužila jízdní doba.To by pak chtěla ještě Budapest a Hungaria se bude moci vozit celá
To se mi nechce věřit. Ale však je to jen další rovinka, skoro jako Dresden-BerlinNa to zapomeň. Už do Berlína je to šílenství i když tam už mám položené koleje. Vzal jsem si opravdu velké sousto.
Za výluky Hungaria jezdila přes Holešovice, kvůli zkrácení jízdní doby přes Vysočinu.Však právě, do Berlína jezdí od nás mezinárodní rychlíky. Meridian, Balt Orient, Pannonia, Vidndobona, .... já už si to ani nepamatuji. Dnes to hodně rozdělili v Praze, asi z důvodu, že už se nejezdí rovnou přes Holešovice a pak pro vlaky skrz mezi Ústím a Brnem by se přes hlavák o dost prodloužila jízdní doba.
Došlo na Tvá slova. Teď mi to klesá asi 28promile. V MSTS editoru 600 je 10, 1200 je 20 1500 je 25 a mě se to povedlo na 1650. A je to i vidět, že ty tunely vzadu jsou už o patro výš. Tak tu řeku konečně podjedu.GEO to říká že tam je 30 Promile

Na to jsem také zíral, co to mají nahoře za "kolejnici".Pevné vedení
Já chci ty Budějky, než Hamburg a Budapešť. Fakt to byla hrozně hezká trať. :-/ Svým způsobem je to i poslední hlavní směr, kterým nevedou koleje. a byla to jednokolejka, takže méně materiálu.Toho je i na české železnici dost, co by chybělo (některé hlavní tahy nevyjímaje).![]()
Plzeň - Cheb. Taky hodně chybí.poslední hlavní směr, kterým nevedou koleje.
A já chci Břeclav - Praha.
Teď si říkám Orient expres Zbyňku, co takhle to protáhnout do Istanbulu?Já chci model nádraží Dresden. Nikdo?
Tudy vede cesta pro všechny "já chci, chybí"
To zvládnete.

Hledám nějaké random další vozy do MSTS/OR na zahraničních stránek a našel jsem mezi odkazy toto video, nevěděl jsem, že někdo už Berlin kdysi postavil...Mno už pomalími krůčky jedeme k Hamburgu.Už jen pár Km a trať BP je u moře![]()
To přidej ještě +/-100kmMno už pomalími krůčky jedeme k Hamburgu.Už jen pár Km a trať BP je u moře![]()
Dle GEO je tam:Ještě bylo nutné vyřešit opačné zhlaví a také do 30 promilí nahoru.