Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Tenkrát, když jsem tam byl dokumentovat to tam bylo vytrhané jak po válce, proto jsem Krasíkov a Tatenice udělal ponovu. Ale stejně v té rovince do Rudoltic trati víc sluší ta koridorová 160tka. Žichlínek byla dříve myslím stanice. Tam by mne přinutil to dát do původního stavu jen zázrak....... Nechtěl by jsi obnovit tu starou trať mimo tunely na trati Třebová - Zábřeh? ...
Dan

Video ? To jsem plánoval už dávno, ale jaksi bylo moc práce na dodělávkách, jak jsem tady průběžně prezentoval. Ještě stále něco dolaďuji. Snad do víkendu už bude konečně hotovo, co jsem chtěl do této aktualizaci mít, tak se pokusím něco natočit. A v týdnu po víkendu bych vydal aktualizaci, pokud něco nevybuchne.Velmi krásné p. Šemoro, škoda jen toho že už dlouho jste nevydal žádné ukázkové video z trati na you tube. Jinak klobouk dolu. Takové vylepšení jsem vubec nečekal. L
Tobě to nestačí v trati 321.Pane Šemoro ještě jedna drobnost. Natáhnete prosím elektrické vedení ze Zábřehu na Moravě do Šumperka. Jak to udělaly SŽDC. L