Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
.
....
Jinak krajinka vypadá jako opravdová, dost uvěřitelně. A to jste pane Šemora někde tenkrát prohlašoval, že nejste krajinář. :)
Výborná práce!
Když se dívám na staré úseky, určitě jsem tenkrát krajinář nebyl. Člověk se musí stále učit a zdokonalovat. :) Ale je pravda, udělat takovou krajinku před 11 lety, tak na sestavách ala Pentium II by jsme si asi moc nezajezdili. :)
Jinak to škubání v OR je mnohem horší než v MSTS. Jel jsem to nedávno obráceně v OR skrz Prahu a se zapnutými komplet stíny a takové přískoky v Praze, to se vůbec nedalo. Honem jsem je v registrech vypnul. Pak jsem to projel v MSTS a paráda, jízda je celkem plynulá. Ale myslím, že tohle jsem tady nedávno psal.
Musíme doufat, že hoši od OR to ještě vychytají. Ale jestli to není těmi stíny, které MSTS má vypnuté.

Dopoledne jsem vše zpracovával a právě jsem zprovoznil download aktualizace BP89.1. Takže kdo chce může stahovat. Testujte, ale mělo by vše být OK. Kontroly na chybějící soubory jsem prováděl.
Velké poděkování patří hlavně Matesovi, který ještě včera před noční mi dodaďoval věci, které trochu zlobily. Také nesmím zapomenout na Deteria se stavědly do Prahy Jinonic a na poslední chvíli poslal i dodělávky v Přerově. Bohužel, opět tam musel umístit svou londýnskou telefonní budku v nadživotní velikosti, kterou tentokrát dal na viditelné místo pod schody lávky. Chtěl jsem jí nejprve zamaskovat, ale nenašel jsem vhodný objekt, který by jí překryl. Tak jsem nakonec v modelu vyměnil jednu texturu tohoto rušivého elementu za texturu kamenného zdiva. A výsledkem je nádherný kamenný pomníček, který i odstínově celkem zapadá a málo kdo si všimne, že to tam nepatří :)

Děkuji pane Šemoro. Aktulizace se vydařila hned po práci si to projedu, ale podle videa je to prostě nádhera. Díky

Zbynku,diky za paradni aktualizaci.Zatim jsem projel Prahu a z Pardubic do Hradce,ale je to parada.Moc se ti to povedlo.

Děkujeme pane Šemoro za krásnou a opravdu super zpracovanou trať v aktualizaci. Dokonce i OR ve verzi X2918 jede plynule a už neskáče a požitek na staronových úsecích trati je dost hustej. :)

Děkuji všem za pěkné reakce. S napětím celý týden očekávám jestli někde něco, ale vypadá to že při výstupní kontrole před aktualizací jsem nic neopomněl. :)

Ostal som tiež pozitívne prekvapený, keď som si narýchlo prešiel úsek Pardubice - Kolín. Jedným slovom paráda. Chvíľami som mal dojem, že tá krajinka vyzerá lepšie ako v Martinovej trati. Len tak ďalej a zároveň skromne dúfam, že takejto nádhernej rekonštrukcie okolia sa raz dočká aj Bratislava a okolie. :D

Bratislava je také v plánu. Přece jen je to cílová stanice. Tam je to třeba dotvořit už od Sekulí náspy počínaje a tím i srovnáním terénu. Děsná představa kolik stovek objektů tímto začne levitovat. :) Zatím od MSTS odpočívám.

Ještě bych viděl resty na vysočině (Havlíčkův Brod, Kuřim) ale nicméně můžeme být rádi už za jenom že je člověk ochotný strávit dlouhé hodiny práce abychom my uživatelé měli kde jezdit, dá se říci neuvěřitelné.

I já děkuji za pěknou aktualizaci. Mám však jen problém. Při jízdě do Berouna mi chybí dokončení stanice. Pane Šemoro, před opravami stávajících úseků, kde se dá jezdit, dokončete, prosím Vás, stanici Beroun. Pak bude Vaše trať BP opravdu velmi pěkná. Děkuji Vám.

Beroun, já vím. Ale tam jsem nadoraz s objekty ve čtverci. Budu si muset udělat čas a vyďobat vše, co by se dalo sloučit, respektive to co se sloučí už musí být finální, pak poprosit Matese a až to tam o takových 200 objektů spadne, pak mohu pokračovat dál. K čemu by pak byla velká stanice, kdyby se tam nemohly poskládat vlaky. Někdy ty čtverce na velké stanice moc dobře nevychází. Beroun je jedna z nich. Nehledě k tomu, že velké ranžíry ve stanicích na mě vždy působily odstrašujícím dojmem a nikdy se mi do nich nechtělo. Někde jsem to zvládl, někde mám restíky dodnes. Například Nymburk nebo Maloměřice.
Aktuálně od MSTS "odpočívám", protože jsem touto aktualizací zanedbal mnoho jiné práce.

Dokončil jste Pardubice společně s Rosicemi a to je také velká stanice. Věřím, že až si orazíte po stávající aktualizaci, dokončení Berouna se dočkáme. To se budou jezdit převozy nákladních vlaků z Benešova či Kolína.
Přeji Vám klidný odpočinek a léto plné sluníčka.

Kolejiště v Pardubicích dokončené není. A to proto, když tam hrábnu, tak tam nezůstane kámen na na kameni. Zůstanou jen koleje k peronům a do depa, kde to také už je finální díky modelu od Matese. Rosice jsou už jiný čtverec, tak tam to šlo v pohodě.
Těch bouracích choutek mám víc a udělám to pak asi všude najednou, aby se aktivity nemusely opravovat stále dokola. Ale to nejdříve v příštím roce.
Děkuji za přání.

Konečně jsem si nové úseky projel i já. Už videa ukazovala,že to bude něco,ale až na vlastním monitoru se ta paráda teprve ukázala. Podíval jsem se na MÚ ve Stodůlkách a inspekci vůbec nezávidím. Mám dojem,že na vyvráceném návěstidle stále svítí volno. Když jsem zahlédl z mostu pod Vyšehradem panorama Hradčan,někde v mé hlavě začal znít hlavní motiv ze Smetanovy Vltavy hraný na čello. Prostě špičková světová úroveň. Moc děkuju. A děkuju i členům "MSTS orchestru",kteří Tě při tomhle Tvém sólu doprovodili.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře