Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Davide. Už brzy natočím video z novinek a název bude "Dobývání Ostravy". Aby všem bylo jasno, co je cíl.David Hájek napsal:....
Je ale třeba vědět, zda má smysl toto všechno řešit. Když by se vědělo, že štreka skončí např. ve Svinově, motivaci bych rozhodně neměl.
David
Zbyněk Šemora napsal:Ahoj Davide. Když jsi tenkrát vyslovil vzdálené přání protáhnout BP k Vám ku Bohumínu, obávám se, že už to bude pětiletka. Za ten čas se priority změnily. Tenkrát jsem ze slušnosti řekl "snad někdy" .![]()
...
O tom byl v televizi dokument už nevím jak se jmenoval, ale bylo to o železnici a uváděl to Dejdar. Pokud mne paměť neklame.Zbyněk Šemora napsal:Určitě nezapomenu před Drahotušemi na tunel na přání císaře Ferdinanda.
Ahoj.Michal napsal:Pěkné. Koukám, že z nostalgie stále jezdíš vlevo.![]()
Dane, moje řeč. Jedině to stálo určitě nemálo finančních prostředků. Nemluvím o návěstidlech, ale o cedulích na trati. Přece jenom to něco stojí vyrobit ceduli s aktuálním nápisem.Dan J. napsal:No, ono tou jízdou vpravo se dle mne nezískalo vůbec nic.![]()
Napraveno. Jen malá poznámka, já to neudělal. Hold musím nadšence, co mi posílají zastavěné úseky víc kontrolovat. Jen pro info. Když osazuji nadjezd, vždy si dávám jako měrku sloup TV, abych věděl, jak vysoko musím s mostovkou jít a neničil sběrače elektrických lokomotiv.350.009 napsal:Zdravím,
v Opatově na Třebovském zhlaví mi eso demoluje most. Bylo by možné jej zvednout? Díky
![]()
Zde jsem trochu hledal, zřejmě peron u první koleje byl moc blízko. Vystředil jsem a raději trochu snížil.krejca napsal:Ve stanici Rožná vlak dře o hranu nástupiště.
Tak to je Deteriovina. Už si opravdu nevím rady. Brněnské nádraží je jeho iniciativa, je tam doma, má to logiku. Sice na to není žádný nárok, je to jeho rozhodnutí, ale po třech letech je vidět, že se mu do dokončení evidentně nechce. A je to škoda. Tak budu muset nějak improvizovat, ale zatím na to nemám čas. Mám nějaké legendární vlaštovky pro Brno, které před 10 lety modeloval PaVFlying Mike napsal:V Brně hl.n. chybí zastřešení 4. nástupiště - prší nám do podchodu![]()