Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyněk Šemora napsal:
...Slavkov u Brna... Jinak je tam i pokus o zámek ve Slavkově vlevo na pozadí...

Na to se těším, ve Slavkově mám příbuzenstvo, teta dokonce "průvodcovala" na zámku. Konečně budu moct zavzpomínat když jsme jezdili vlakem... Díky za tenhle úsek.

P.S.: bude Slavkov ještě na mechanikách?

O víkendu jsem řešil prostor mezi Holubicemi a Křenovicemi. Také jsem si zkusil zastavět kousek Přerova. Sice nádražní budova, náhražka jak pěst na oko, ale snad jí někdo jednou vymodeluje i s poštou. Lávka je z Břeclavi, moc tam nesedí, ale lepší než nic.

Mates mi mezi tím vymodeloval nádražní budovu pro použití pro Chrlice až Ivanovice na Hané, ale hledá se opět fotograf, abychom měli originál fasády. Zatím je to omalovánka. Ale jsem za ní rád.
c9c4bbd5a6071b8023db2173e4017aac.jpg
7adf64f4de76ae4714512536775d9823.jpg
65bcfa133e44e7c31ee9cbdeeaa70682.jpg
fea5423d8d3be96efb8a204a20562cc2.jpg
d9326353598b77e1a85e64f567c2472a.jpg
60ebd5de1c080c16b000cf0a488013e6.jpg

Dnes už mne to přestalo bavit, pokračování příští týden.

Naposled editoval moderátor:
Dobrý večer,chci se zeptat zda trať 330 bude dělaná v aktuálním stavu? nebo spíše takové retro.

330 je podle videa asi před dvěma lety, tedy jen kolejiště v Přerově postaru.
Co už je zbouráno, nelze oživit. Ale ohledně této trati, která je v rovině, jsem raději za koridor, kde se dá jet 160. Retro je dobré naopak v případě Praha - Tábor, kde kdysi existovala nádherná malebná trať, kde byla radost sloužit a dalo se kochat krásnou krajinou, což v koridorové současnosti už nelze.

Zbyněk Šemora napsal:
330 je podle videa asi před dvěma lety, tedy jen kolejiště v Přerově postaru.
Co už je zbouráno, nelze oživit. Ale ohledně této trati, která je v rovině, jsem raději za koridor, kde se dá jet 160. Retro je dobré naopak v případě Praha - Tábor, kde kdysi existovala nádherná malebná trať, kde byla radost sloužit a dalo se kochat krásnou krajinou, což v koridorové současnosti už nelze.

Tak to jsem rád :), ještě mít sysla a bylo byto nekonečné pendlovani sem a tam :D

http://uloz.to/xR7WRxKw/sokolnice-telnice-zip
http://g.denik.cz/68/df/moravska_nova_ves_nadrazi_2.jpg stejná budova(mírně odlišnosti) jako Polom

Mc.Ota napsal:
Hladík napsal:
Už se nemůžu dočkat, až budu moct pendlovat stále dookola mezi Brnem a Slavkovem
Stingray napsal:
Konečně budu moct zavzpomínat když jsme jezdili vlakem... Díky za tenhle úsek.

To už jste mohli dávno! :):
Miky945 napsal:
340 je už tři roky postavená, akorád je potřeba hledat. :idea:
Mirek

Mirku promiň, ale trať není momentálně ke stažení, když jsem se na to teď kouknul k tobě na fórum.

Díky Deterio. Tohle se mi právě na tomto MSTS fóru líbí. Člověk potřebuje nějakou dokumentaci a vždy téměř obratem je vyhověno. Viz některé mé podklady pro stavbu tratí, nedávno Polom, včera Sokolnice. A ta Moravská Nová Ves, to je paráda, že je to téměř stejné nádraží, jen přelepit cedulku.

http://uloz.to/xAA1Vgt7/chrlice-zip
Našel jsem chrlické nádraží před dokončením oprav a změnou názvu.

Je polovina listopadu a nejpozději do 15.12. (verze na DVD) by měla být hotová vánoční aktualizace. Nevím co vše se ještě zvládne, ale snažím se dělat maximum. Priorita je, aby nikde nebyla rovná placka. Na trati 300/340 postupuji takto: Hotovo terénně a silničně: Přerov - Kojetín, pak skok Slavkov - Blažovice, Holubice a směr Brno. Momentálně jsem v Hostěrádkách Rešov. Dojedu do Brna a pak zbývá Brno Slatina - Blažovice - Holubice - Vyškov - Kojetín. Pro bagrování a uplácávání kopečků je to ještě dost kilometrů.
Kdo je zvědavý, ten si aktualizaci na štědrý den stáhne nebo objedná DVD, kdo je náročný a musí mít současně kolem i podrobnou krajinu, tak si hold počká na další průběžné dokončovací aktualizace. Do finálu nebudu pokračovat s pokládkou dalších kolejí. Takže stále to bude aktualizace 89. Jen budou přibývat indexy. Ale i tak, ještě to nemám spočítáno na kilometry, ale přírůstek Olomouc/Brno/Rohatec - Přerov - Polom je mnohem víc, než se dá za rok práce zvládnout. Tak uvidíme.

Chci se zeptat, zda se někdo ujme modelování a mapování Chrlic a Sokolnic. Já je mám sice vymodelované. ale neotexturované a navíc je mám jako celek.
Ať se to nedělá zbytečně dvakrát.
Mirek

Miki945:jestliže máš stanice vymodelované jako celek,tak se jich z časových důvodů vzdávám.Moje pískoviště je otevřené ke stavitelům,takže kdyby Zbyňek věděl o tvém modelu,upozornil by mě,tak jako upozornil veřejnost,že můj model nemá originál fotky,zda by se nějaké nenašly.

Ten úsek Slavkov - Brno vypadá bezvadně! Moc děkuji alespoň za kousek Vláry, je to sice jen část této krásné trati, ale hlavně, že se zde bude dát jezdit.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře