Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Sranda je, že už jsem v několikati aktivitách potkal přesně opačný případ v okolí Brna 460. A jeden valice známý a vynikající aktivitář nasadil do období ČSD na 25 kV/50 Hz zeleno krémovou 460, mítso červenokrémové 560 a hned to ode mne schytal...faldicek napsal:Aha, tak pardón, to je 460, vypadají stejně...
Zbyněk Šemora napsal:Jak tvaruji a současně vše procházím na Streetview... Ať vše souhlasí s předlohou ?
Neboj, mě jen to praštilo do očí, jako že na té louce je něco navíc. Nečekal jsem, že ve Streetview budou zvěčněny i železniční nehody. ´Tax napsal:...
Hlavne nezabudni na toho veľkého čierneho psa ...

lukas matura napsal:Zdravím. Případní modeláři si zde můžou stáhnout fotky několika objektů z Blažovic.Pokud by byl zájem, je možno během víkendu to podobným stylem přefotit, příp. nafotit okolní stanice (Slavkov, Holubice, Šlapanie)
![]()
Něco podobného bylo za dob ČSD v Háji ve Slezsku (u Opavy), kde tehdy vykolejil nákladní vlak a mašinku tahali zabořenou z bahna, která se tam zaryla jak krtek a Wapky tam byly ještě hodně dlouho, ty likvidovali na místě a mašinku tuším ve starém depu na hlavním ( za odbočkou nádraží střed co tam stál vytápěcí Štokr).Zbyněk Šemora napsal:Jak tvaruji a současně vše procházím na Streetview, objevil jsem za Vyškovem tyto zaparkované wapky na louce u silnice. Neměl bych je tam také naskládat ? Ať vše souhlasí s předlohou ?
http://www.semora.cz/a/wapky.JPG
Dan J. napsal:Něco podobného bylo za dob ČSD v Háji ve Slezsku (u Opavy), ...