Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ten německý model Kauflandu by docela dobře zapadl do Prahy na Černý most, jako náhrada za tamní obchodní centrum.
Případně Brno-Židenice.

Prosím vás,
nezměnil by jste ty pylony mezi Dluhonicemi a Prosenici?
V reálu ty žebříčkové pylony nejsou a nikdy nebyli.
Nešlo by to prosím vás, změnit? :(
viz video: http://www.youtube.com/watch?v=cGtC0-u6xeU

Co sloupy, toho si nikdo nevšimne, ale každý pozná, že například nádražní budovy nejsou ty které tam patří. :) Na tom videu pro mizernou kvalitu také není poznat co se děje v okolí. Sloupy zatím vůbec neřeším, jinak by byla aktualizace až za další rok, jestli by mě to tak do detailů ještě bavilo. Asi ne. Ale v základu jsou i sloupy TV správně, až na malé výjimky.

Parádní Prosenice ... http://mates-msts.uvadi.cz/index.htm .

Díky Matesi za další perfektní dílo. ;)

David

Děkuji za ocenění,základ fotky a toto ještě kvalitní,takže pokud se nepletu hlavní díky tobě :) ,model se ještě dolaďuje dle představy stavitele,tak ještě neveřejný

Dnes od rána do večera se mi kopírovalo tohle video: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sqJqmqFGQNU[/video]
Tentokrát z Polomu do Brna. Ještě je tam hodně práce. Hlavně z Kojetína do Brna.

Mates napsal:
Děkuji za ocenění,..... ,model se ještě dolaďuje dle představy stavitele,tak ještě neveřejný
Už je vše OK. Matesovy Prosenice a Matesovy chmelnice. Velké poděkování z mé strany.
1fb284caff4e03fdbc4d4dffdaf14f3d.jpg
Já bohužel ani včera, ani dnes se k MSTS nedostal a přitom editor mám otevřený celé dva dny. Takže kdyby byla chvilka, něco bych udělal, ale bohužel, zatím nebyla.

Ale aby se neřeklo, ty ocelové staré žebříky mezi Dluhonicemi a Prosenicemi jsem vyměnil za beton. Jak si přál svorza. Nějaká přání se plnit mají, zvláště o vánocích. Ale "okecat jsem to přece musel". :)

Naposled editoval moderátor:
Zbyňku, teda podle videa to je fakt paráda. Hranice, Přerov, i Brno (postupně se rýsující), nádhera. Jako nedávno začínající stavitel trati také žasnu nad tím, jak rychle a přitom kvalitně stavba pokračuje. Holt léta praxe a trochu toho času a chuti do práce dělají divy. Díky.

Dostal jsem takový nápad. Jelikož práce je ještě hodně, co kdybych po dobu vánočních svátků štědrým večerem počínaje pověsil ke stažení veřejnou pracovní aktualizaci. Pro ty, co jsou zvědaví. Minimálně úsek Olomouc - Přerov - Polom by mohl být téměř finální. Jen taková ochutnávka. Stejně se už mnozí těší a jsou zvědaví, jak se bude jezdit zase jinými směry.
Avizuji to raději předem, protože to bude ke stažení jen omezenou dobu. :)

To by mohlo být fajn, Díky. Nerad nedodělané tratě, ale Brno-Přerov mě až příliš láká. Nakonec už to není zase tak holá placka.
...a honem si musím udělat zálohy aktualizací BP, co jsou na webu, za 2 roky na to nebyli lidi.:eek:

ML636 napsal:
...
a honem si musím udělat zálohy aktualizací BP, co jsou na webu, za 2 roky na to nebyli lidi.:eek:
A proč?
Stačí si zazálohovat současný stav tratě BP který máš na disku, a veškeré staré aktualizace můžeš zahodit včetně origoš DVD. Kdy tohle už nejen ty ale i ostaní pochopíte?

Zbyňku souhlasím s touhle alternativou. Budu rád, protože se nemůžu dočkat Přerova :-)

a až se projedu z Brna přes Nezamyslice a Kojetín do Polomi.

Ak môžem trochu na odľahčenie pre Zbyňka: Nedávno som prišiel na našu ER20 009 zohrievať ju, reku spravím na nej trochu poriadok a čo nenájdem medzi papiermi. Nejaký neznámy cestovný poriadok, pomaly po celej Českej republike. Najprv som nechápal, lebo rušeň v tých končinách iste nebol a zrazu na prednej strane som našiel popis aktivity MSTS "Den blbec". Tak máme my skalných zamestnancov, ktorí keď sa reálne nemohli nikam hýbať, tak aspoň na notebooku "pařili" MSTS. :)

Dráčik napsal:
Tak tohle na vánoce potěší. :D:D:D Aby pak po mě nešli cviční, že narušuji pracovní morálku strojvedoucích. :) Tato aktivita byla tenkrát taková srandička, Nebulus mi pomáhal se všelijakými lidovými slovenskými výrazy. Bylo to spíš na pobavení, ale i um celé to projet včas.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře