Ježišmarjá!! Dejte s těmi Levárami pokoj, ale fakt.

Mně se to naopak líbí. Když se mi to tam stalo poprvé a v noci mi tam vyjel náklaďák před Lamino, tak jsem se tak šíleně lekl, houkal, brzdil a nadával, jako v reálu.

Naopak si myslím, že by to mělo být zpestřením na více přejezdech, a to formou náhodných vjetí, a udělaných tak, že po zmíněném střetu skončí aktivita. Pokud se simulátor předtím nebude umět sám uložit, tak prosím, bude mít štěstí ten, kdo si hru ukládá průběžně. Při skutečné nehodě taky už dotyčný vlak nedojede jak má.
chcete všichni reálně simulovat co nejvěrněji provoz, nebo se projíždět s omalovánkama a jen občas ťuknout do klávesy?
Já bych klidně uvítal i padáky s občasnými vjetími vlaků do mé cesty, kde by záleželo na reakcích fíry a pak taky byste konečně už přestali Pajavlakovi nadávat a začali chtít reálně se chovající brzdy, které toho času v MSTS jsou v zábrzdných vlastnostech naprosto tristní (nepočítám nemožnost stupňovitě odbrzdit).

Nemluvě o tom, že když simulátorový vlak nerozdělím zábrzdnou vzdáleností do dvou oddílů, tak i sebelepší soupravou naladěnou dle zkušených uživatelů nejlepším kompromisem, prohulím oddíl a končím.
Také možnost jet na autobloku po zastavení za návěst stůj dle rozhledových poměrů, by bylo fajn.
Abych to tu neplevelil, zkrátka si myslím, že je dobré spíš přibližovat simulátor co nejvíce skutečnému provozu, ne naopak, dělat ho sterilním, jako už bohužel do jisté míry je. Když při volné jízdě za tím rajčákem usnu, nic se neděje. Když při aktivitě, tak v 90% se také nic nestane.

Takže čím drsnější, tím lepší!