Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ano, vše je rozkopáno. To aby jste se o svátcích a koronakaranténě nenudili. :) Ale na tratích mimo hlavní tahy se to dá. Tam tolik šedesátkových výhybek není. A stovkových jako šafránu. Ale i tak se to opravit dá. Ale Brno - Břeclav, tam to asi chce natrasovat znovu, protože ty body jsou i kilometry daleko od původních.

Ahoj Zbyňku, moc díky za krásnou aktualizaci. Moc se ti to povedlo. Akorát se chci na něco zeptat. Projížděl jsem úsek Hustopeče-Šakvice a v tomto úseku nejsou ani na jednom přejezdu vystražníky. Vím,že ještě nemáš vše úplně dostavěné a tak se chci zeptat, jestli jsi je tam zatím neosazoval, nebo je tam máš a já něco špatně nainstaloval? Jinak Ti přeju krásné svátky a ještě jednou moc díky za nádhernou trať.

Včera jsem zkusil ve hře nastavit viditelnost na 6 km a opravdu je vidět od Popic a Šakvic skutečná Pálava. A v popředí ta kulisa, aby Pálava byla vidět i v MSTS je pak taková srandovní. Jinak má být vidět v reálu už od Hrušovan.
Tak jsem dnes zkusil nastavit maximum, tedy viditelnost 10 km a Pálavu mám jako na dlani už od Vranovic.
Jízda naprosto plynulá bez jediného škubnutí. Jen se mi nenačetl přední pohled kabiny. Ale to této foto jízdě nevadilo. Takto jsem objevil levitující vegetaci v Modřicích a v Rajhradě. Do závad tedy nepište. Opraveno.
Trať do Hustopečí zatím nemá hotové přejezdy, protože nevím, jestli jsou někde šraňky, světla nebo bez zabezpečení. Lokálka do Židlochovic šraňky má.
Pálava od Pouzdřan. Tohle nevidím ani v editoru TSRE5. Asi bych jí měl také zalesnit. :)
palava1.jpg

palava2.jpg

Dobrý večer, bude sa niekedy robiť aj úsek Zohor-Rohožník(-Plavecké Podhradie)? Je to taká pekná lokálka, kde prejde niekoľko manipulákov pre cement a v lete je tam sezónna doprava Bratislava-Zohor-Plavecké Podhradie. Bol by som veľmi rád za tento úsek...

Tak držím palec a nezapomeň pak poslat pracovku, osobák Břeclav - Znojmo vydám jako beta verzi a pak budu průběžně dodělávat s aktualizacemi co pošleš. Takže třeba Znojmo vozově osdím až do finální verze.

Dane, koleje už jsou finální. Tedy pokud zase Deterio nepřijde s nějakým nádražním objektem a budu muset nějakou výhybku o metr posunout. :)

Jasně, ale já umisťuji potom vozy dle objektů, různě k rampám atd., takže teď vyjde beta verze, kde už traffic vozů je, ale v rozestavěných částech minimální a ve znojmě skoro nic. Pohyblivý traffic, samozřejmě už je hotový.

Je tam toho víc, vlečka atd... Proto, nicméně demo verze odeslána a já jdu na další úseky, ale co chystám zatím neprozradím. :)

Dle zpětných reakcí, aktualizace je plně funkční, jen opravuji malé drobné chyby, na které upozorňujete v příslušném vlákně. Za to děkuji.
Ale pokud má někdo problémy, že se vám něco nezobrazuje, v poslední době nové koleje, nepište mi o radu, protože já do vašich počítačů nevidím, co a jak jste instalovali nebo nesprávně kopírovali. Tedy nemohu pomoci.

Trochu jsem pokročil k Novosedlům. Březí a Dobré Pole. Také jsem při testovací jízdě narazil na chyby v návěstidlech. Nešlo odjet z Novosedel směr Mikulov a z Hrušovan směr Božice. Vytrháním kolejí a novou pokládkou odstraněno. Takže do závad nepište. Ví se o tom a dám to ke stažení.
2712brezi.JPG

2712dobrepole.JPG

2712dobrebrezi.JPG

Na přání Dana, který do aktivit potřebuje doplnit nějaká návěstidla, můžete stahovat dílčí aktualizaci BP9391. Jsou tam i opravené nahlášené závady. Z Mikulova do Novosedel je už i zastavěná krajina. Viz fotky výše. Novosedly uvidíte až v aktualizaci.
Pokud bude zase něco špatně, můžete opět nahlásit.

Ahoj a velký dík, na aktivitě se usilovně maká a kdyby jsi viděl, jaké pro mne připravil překvapení Josef pro chystanou aktivitu Čejč - Ždánice z roku 1921.... :) Však jen co doělám Červnovou noc, tak se zde určitě objeví nějaký ten obrázek...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře