jak by ti to vycházelo ze Střelic do Hrušovan
To bude vycházet, protože v Hrušovanech je stejná korekce jako ve Střelicích -156
Ale Jihlava je na -190. Ale když stavíš podle sklonů, tak to pak jde i mimo a terén se pak musí někde zvedat nebo snižovat. Z HB do Jihlavy jsem terén také postupně zvyšoval a pak hranice čtverců, kde se pohnuly zemní desky jak po zemětřesení, bylo nutné zabrousit šmirglem.

HB byl myslím -200.
Proto bych začal koleje pokládat podle sklonů od Brna a v Okříškách se uvidí. Jiná cesta není. Jinak já věděl hned, že Okoun bude mít radost.

I když to nějaký čas potrvá.
Priorita je trať Jihlava - Znojmo. A z toho Brna pojedu nejprve jen s hlavní kolejí s výhybkami, ale bez řešení stanic. Ty se dodělají až to bude propojené. Protože většinou to bývá tak, že se celé desítky kilometrů kolejí osazují (editují) znovu do jiné korekce sklonu, aby vyšlo propojení.
Jinak Brno - Jihlava mám, ale Okříšky - Znojmo a Střelice - Hrušovany mám jenom sklony. Poloměry sice budou namalované, ale je známé, že ty malůvky dost lžou.
Že by moje zbožné přání bylo vyslyšeno?
Bylo vyslyšeno. I když jsem tento úsek stavět nechtěl. Bude to zase velký oříšek, protože tyto jednokolejky samý oblouk jsou dost stavebně pracné.
Uvidíme na vánoce, co bude či nebude.