Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jenomže, já když začínal před 20 lety, tak jsem koleje pokládal do defaultní výšky. Tedy jsem naprosto mimo.by měly být ve výšce
Ono je otázka, jak MSTS prostředí respektuje zakřivení Země. Na 100 km to udělá docela dost stovek výškových metrů. A i kdyby respektovalo, tak určitě nerespektuje nekulový tvar. Tam rozdíly vyjdou.Když jsem začal s vygenerovaným terénem, tak jsem musel na jihu Moravy dělat korekce -156 a směrem na sever jsem musel přidávat.
...jsouPokud nejsou podkladem stavební výkresy
Zdravím,Velké Žernoseky. Tady to už bylo složitější. Kříží se dvě tratě a k té druhé nic nemám. ...
Ahoj Davide. Asi by se hodila ta trať co vede skrz. Hlavně sklony. Ta je z Lovosic. Protože vede trochu souběžně s 072.tak dej vědět co je třeba
Tady jsou tratě, které křižují a odbočují z rozestavěné tratě. Jako vždy se mi jedná hlavně o vyústění, tedy že ne bych to stavěl celé, ale jen to, co je vidět za horizont. Tedy tam jsou i nějaké následné stanice.dej vědět co je třeba
Klidně pošlu dneska odpoledneNemá někdo aktuální TTP pro 072? Já mám jen nějaký pravěk.
Díky vyřízeno.Klidně pošlu dneska odpoledne

Děkuji, mapy už mám načteny.Poraďte

Vždyť teď je teprv začátek prací na té pravobřežce (tzn. práce minimálně na další rok). Není to ještě trochu předčasná otázka?mohu se zeptat kam až budete pokračovat se stavbou tratí? teď myslím konkrétně okolí ustecka atd.