Hradecak
Začátečník
nemyslim si ze jsem psal nesmyslne slovaHradečáku, zkus psát česky a srozumitelněji. Dík![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nemyslim si ze jsem psal nesmyslne slovaHradečáku, zkus psát česky a srozumitelněji. Dík![]()
Tak taková dohlednost je opravdu ale opravdu nereálnáZbyňku, velká paráda! Jezdím na dohlednost 10km a vypadá to velice pěkně jak z výšky, tak i z kabiny lokomotivy. Takovým tempem jak stavíš, se dostaneš pomalu do mého rodného města.
Zobrazit přílohu 34213
Já jsem takhle omylem se zapomněl přepnout, když jsem testoval aktivitu ze Všetat a vůbec mi to nedošlo. Ale samozřejmě nesmíš poletovat jak to máš na obrázku.S těmi nižšími texturami to není špatné.
Tohle je ještě dobré. Stačí představa, že je to odlesk mostu ve vodě. Nebo na první pohled jen stín. Horší případ byl v Děčíně, kdy model nádraží pro 321 obsahuje i viadukt na Děčín východ a ten je naprosto mimo skutečné trati. Naštěstí to šlo dál nějak ukočírovat, aby se to na druhé straně co nejdříve správně napojilo. Tento rušivý element by určitě neprošel. Naštěstí Labe teče ve správném směru vůči editoru tratí, tak jsem jednoduše v editoru MSTS označil sousední texturu s řekou, a zkopíroval do čtverečku s mostem. Samozřejmě to nelícovalo, tak jsem ještě zkopírovaný čtvereček zrcadlově převrátil a lícuje na jedné straně přesně. Ještě jsem takto doladil sousední. Ostré hrany na opačných stranách jsem zamaskoval vegetací a nikdo nic nepoznal.Len nebolo by odveci keby sa tie mosty na fototextere aj zamaskovali.
Kdepak, když jsem zkopíroval poslední změny, tak nainstalovaná verze kompletní instalace trati opět v Bad Schandau, když se vydám na sever v MSTS zase padá. Přitom soubory World jsou identické jako v pracovní verzi, která je stabilní i v MSTS. A doma, co mám pracovní aktuální verzi, tak je v MSTS stabilní. Tak jsem vzal komplet pracovní verzi a vyměnil v instalačce, tedy kromě vyčištěné složky Shapes. Asi napočtvrté spustím výrobu instalačky, znovu nainstaluji z flešky, teleport do Bad Schandau a už nic nepadá.Jinak jsem našel chybu v Bad Schandau/MSTS, kde to padalo. Fungovala pracovní verze. Asi něco špatně uložilo pro MSTS nečitelné. Tak aktualizaci zítra ještě jednou přepíši.
Je nutný RivaTuner a zamknout na FPS30, jak je doporučováno od aktivitářůtak to vypadá, že půl sekundy jedete 100km/h a půl sekundy 30km/h.
Byl by možný prosím nějaký odkaz na danou stránku na tento RivaTuner?..., při vyhledávání na googlu mi to vyhodilo spousty odkazů a nerad bych si instaloval nějaký prográmek, který není ověřen, či vytuněn o bordýlek připravený do PC třetí osoby, však víteJe nutný RivaTuner a zamknout na FPS30, jak je doporučováno od aktivitářů
Byl by možný prosím nějaký odkaz na danou stránku na tento RivaTuner?..., při vyhledávání na googlu mi to vyhodilo spousty odkazů a nerad bych si instaloval nějaký prográmek, který není ověřen, či vytuněn o bordýlek připravený do PC třetí osoby, však víte
Může být?
RivaTuner - ihned zdarma ke stažení - Stahuj.cz
RivaTuner 2.24c download - Přehledné tweakování grafických karet nvidia i ATI RivaTuner je velmi kvalitní tweakovací program pro grafické karty (nVidia…www.stahuj.cz

Bude i stanice Praha Podbaba?
Bubeneč bude ponovu a za stanicí zastávka Podbaba, kde jsme nastupovali z pražských slezin.