ML636
Průvodčí
Čoveče zlatá, ty jsi taky jak na pérko. Já jsem například rád za každý nový kilometr, i když tady neucintávám, protože mám také raději české tratě, které znám a při jízdách je to relax. Do Némec už mě neláká ani jet fyzicky, mají nás tam za východní špínu, pozvali si jiné mistry na převýchovu, protivný jsou na to taky dost, tak co se k nim ještě cpát vlakem. To když vidím, jak to v reálu vypadá na lince Praha-Mnichov, už ani tahle poslední štreka mě k nim neláká. Chtěl jsem ještě do Bad Waldsee, ale víš co mi celej Némec může. Východ je stejnej bordel jako u nás, a že 30 let není rozdílu mezi Wessi a Ossi? Naivní představa... Rovnou placku můžu mít u Kolína. Takže JO, svezu se rád a považuji to za další umělecké dílo, ale raději bych tříbil a uhlazoval zapomenuté české kilometry. (za Vysočany a spol. moc díky!!!)Já měl dojem, že opět nějaká novinka a ono tohle, asi to nepřešlo...
4 nebo 10 slov... prolistuj si vlákno, nebo zkoukni odpad.
Svůj názor píšeš stále dokola. Odpovědi jsi dostal také.
Zkus to psát přímo autorovi, (jestli mu to nebude vadit), mě uživateli to může být zcela u zádele co chceš nebo nechceš a neplň své vnucování („opakované vkládání stejného názoru” ) názoru do vlákna prosím.
Dík a čau. Konec
Nemůžeš tady mít celou armádu, která v pozoru přijme a odkejvá všechno. To, že jsi si zamanul Německo, je jenom náhoda a tvé štěstí - zajímalo by mě, jak bys kvičel, kdybys chtěl nějakou českou trať, nebo nedejbože na stávající české trati něco opravit, lehce renovovat atd. atd. Mnohem víc než my, to se vsadím. Udělal jsi si oko u stavitele, bravo, ale my rutinéři, co brousíme glajzy projektu BP už nějaké ty roky (a řada z nás vč. mne od roku 2009, i čas od času kupujeme, i když máme nárok už jen stahovat /a mnozí ani ten nárok nemají a stahují/) , to holt vidíme i kritičtějším pohledem, než bezmeznou oddaností všemu. Nebuď taková vlezdoprdelka, začínáš tím pěkně smrdět, už si toho nevšímám jen já.
Sorry za trochu delší rozpis, ale musel jsem.