RicarCZ
Posunovač
Určitě to musí blikat všem. Jen je nutné se dívat na to správné křoví. Ale je možné, že z nějakého jiného pohledu to problém nedělá. protože jsem si všiml, že ojediněle to nebliká.
V práci, kde jsem to blikání objevil mám W10 a RTX2060 Super. Teď to zkouším doma, kde mi funguje i gamebar a mohu přímo nahrávat video, mám W11 a grafiku RTX 4070 Super. A je to stejné. Stále bliká, stále bliká, stále bliká. Není to grafikou, ale modelem.
Tady jsem to nahrál. Napadlo mne to až když jsem projel Friedrichstadt, tak do Coswig je to až odsud. Ale z HBF tam tyto křoviny vlastně ani nejsou.
Ale jinak si říkám. Takový krátký úsek a dva měsíce práce. Ale tady jsem vše modeloval, tedy žádná stavebnice. Už zbývají jen drobné dodělávky. Že by slezinová aktualizace?Ale nejprve vyřešit křoví, takhle se mi to nelíbí.
Už to asi mám, poprvé mi to křoví zablikalo, dělá to jen tehdy pokud je to křoví nahuštěno blízko sebe, podobný problém jsem kdysi měl s jinou texturou "NR_Gras01.ace" která dělala úplně stejné blikání, to jsem tehdy vyřešil jejím exportováním do jiného formátu. Na videu jsem si všiml, že tu trávu také používáš a neblíká, předpokládám že jsi použil texturu z mé trati. Zkušebně jsem exportoval do stejného formátu také tuto problematickou texturu "NR_Gras_LN01.ace" a zdá se být vše ok, tak můžeš vyzkoušet.
OpenRails má pravděpodobně nějaký problém se zobrazováním, když je mnoho alfovaných textur za sebou, či přes sebe, pak vzniká podobné blikání, nezávisle na modelu a grafické kartě.
Zásilka služby Úschovna ke stažení
Posílejte soubory do 30 GB snadno, bezpečně a neomezenou rychlostí. Zdarma a bez registrace.