Technicky se dá stavět jedna trať na více počítačích, jak tady psal Dráčik, jeden pokládat koleje, silnice atd. a druhý tvořit okolní vegetaci, zástavbu a takové podobné detaily.
Jenže to je ten nejmenší problém, důležitější je to, jestli by si autor tratě nechal do svého díla zasahovat...
Dráčik a spol je něco jiného, oni spolu začínali, jsou sehraný tým, ale to je asi jen jediný případ.
Já říkám upřímně, že mě by bylo dost proti srsti, kdybych si v klidu osazoval stromečky kdesi za Tatrama a mezi tím mi tu někdo překopával Olomouc, nebo pokládal koleje do Otrokovic...
Hold každý autor tratě má své představy, svůj styl stavby a chce si to postavit podle svého oka a i když se ten druhý bude snažit sebevíc, tak to nikdy nebude tak jak by si hlavní autor přál. Pak už záleží na toleranci a ústupcích, bohužel já ústupky moc nedělám, takže proto jsem se stavbou spíš takový vlk samotář 8)
Jen jednou jsem dovolil Vladovi, aby si doladil krajinu z Frýdlantu do Ostravice, protože je to tam takový jeho úsek, stavěl jsem to hlavně pro něho, tak to byla taková vyjímka. Samozřejmě pouze domy, stromy atd, se žádnými objekty, které zasahují do databáze manipulovat nesměl.
No takže tím bych chtěl zdejšímu Matthis Janebovi doporučit, aby si raději začal tvořit vlastní trať, jednak si nemyslím, že by Zbyněk souhlasil, aby mu do toho někdo "šťoural" (možná se pletu), ale hlavně můžeš stavět zcela podle svého uvážení, nebudeš na nikom závislý, zkrátka si na trati můžeš dělat úplně co chceš
Jinak přeji hodně štěstí, a mnoho postavených kilometrů.