Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Piatok patril (okrem iného) k prehliadke rinku na Soborna square a samozrejme aj obhliadke mesta z okien krčmy spojenej s degustáciou miestneho piva a údených rýb
Vojenské insignie z I. svetovej vojny:
Moje obľúbené železiarstvo - kalašnikov a sovičky:
@Stary: a to som bol len na najškaredšej verejnej a neplatenej pláži blízko od centra. Na Arkadii je to honosnejšie. Lanzheron je najstaršia pláž v Odesse.
Inak prdel je že obe doktorky som v noci stretol ešte raz, úplne náhodou prišli do karaoke klubu Zolotoy Duk kde sme sedeli aj my ... A prišli sa pozdraviť a predstaviť k nášmu stolu
Tak toto jednoducho nepochopíš. Už som mal sedieť v lietadle do Viedne. Rakúske aerolínie predali viac lístkov než je kapacita lietadla a mnoho ľudí muselo jednoducho ostať v Odesse a hľadať náhradné riešenie. Dostal som náhradný lístok na zajtra a odškodnenie od rakúskych aerolínií. Zajtra pokus zopakujeme. Dúfam že o tomto čase už budem sedieť v lietadle. Slabou náplasťou je že som dostal dobrý a pekný byt v Palais Royal Garden hneď vedľa Opery. "Môj" apartmán medzitým už obsadil druhý kunčaft.
Snáď posledné foto zo septembrového výletu.
Kto má traumu z pohľadu na mňa tak nech sem nepchá ten jeho zavšivavený arogantný neogabaný hnusný rypák a nech si ho neobtiera o mňa. Ani tu ani vo svojom špecializovanom vlákne, ani nikde na tomto fóre.
Veľký kombinátor Ostap Bender a moja maličkosť Veliký Jááá pres reštauráciou City garden
Ostap Bender a jeho druh Kisa Vorobyaninov - v románe 12 stoličiek spolu hľadali briliantový poklad.
Poď na pivo! Reklama na Corvin pub - пиво и виски
Svetofor Vás spoľahlivo informuje ako dlho ešte bude svietiť zelená na prechode pre chodcov. Samozrejme vie to aj s červenou.
Leonid Utesov sedí na lavičke vo dne - v noci, v zime či v lete, za dažďa aj vo fujavici
Dobrý výběr trička Taxi (y)
Ty svetofory je velmi zajímavá věc. Na Ukrajině v Maďarsku nebo v Bulharsku jsem v centru měst viděl právě semafory z odpočitávaním sekund ale třeba v Německu nebo v Rakousku ne. Přitom si myslím, že je to velmi dobrá věc
@zbynda: Nad tričkom som nerozmýšľal, ale priateľka povedala že ho nemám nosiť, z toho obrázku ide negatívna energia.
Napodiv dnes som takýto semafor videl v Bratislave, ale odpočítaval čas pre autá. Zvyčajne sa v BA osadzovali semafory kde začala blikať zelená.