Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Asi by som sa prepadol pod Zem, keby si mal pravdu. Volné miesto je 50Giga čo je asi 30% veľkosti disku! Skúsil som vypnúť firewall dokonca komplet antivírus, skontroloval pripojenie, ale nič som nenašiel prečo mi sťahovanie nedoknčí!

Nemáš nějaký datový limit u poskytovatele internetu? Jestli stahuješ kompletní instalaci TS2013, tak to je nějakých 5GB.

Promiň, ale z mé praxe jsem se naučil pokládat i takovéhle otázky, a to by ses divil :D.

Michale, tohle asi datový limit nebude, jelikož může opětovně stahovat. Možná další stupidní otázka. Pokud to ukládá do jednoho souboru, nemůže to třeba vadit souborovému systému (FAT 32)? Ten je přece limitován velikostí souboru.

Sťahovanie dát mám na kábli od Orange naobmedzené a používam systém súborov NTFS, Operačný systém Win 764bit.

Dočkej času. Někdy je Steam tak zahlcen, že nestíhá stahovat. Přecejen je tam spousta dalších her na tom serveru.

Kujónům se povedla další věc. Vypadá to velice realisticky. A i aplikace v editoru není moc složitá.

To je dobře. V reálu vidíš tak na 20 možná 30 metrů a pak tma. Docela dobrý jsou ale viaflexy, rychlostníky a podobná havěť je totiž vidět klidně i na 300 metrů.

No je to trtošku dál. Záleží na řadě vozidla a použitých reflektorech. Ale víc jak 150 metrů to není. Ale ty reflexní materiály jsou vidět daleko ...

Tak i já jsem dnes stáhl Banána, tak bych se rád podělil s dojmy.

Nepochopím, jak se někdo nerozjede :eek: . Tohle musí zvládnout i cvičená opice. Po grafické stránce to vypadá velice dobře.
S čím jsem se však neskamarádil je bdělost. Mlátím do klávesnice jak blbec, tlačítko na pultíku skáče jak auta na D1, ale záchranka stejně bouchne. Po čase jsem si uvědomil, že to lze řešit i jinak, tak jsem se na Q vykašlal, a řešil to jiným způsobem. No jo, ale to už bylo po několikátém zastavení. Mile mě překvapilo, že mašinka má automatické krokování, jak nahoru, tak dolů. parádní věc. Je super, že něco takového jde nasimulovat. Pravda, trochu jsem se zasekl na 27 stupni, kdy se to kouslo, a já nevěděl, jak dál. Pořád jsem mačkal W, ale omyl, ono to chtělo S. Nevadí, zřejmě matení nepřítele :D . Co jsem však moc nepobral, jak se brzdič. Mohl by mi někdo prosím napsat jeho polohy? Byl bych za to vděčný ;) .

Banána porovnávám s BR 143 od Virtual Railroads, a myslím si, že Banán má na to, aby se Němce rovnal, už teď je na vysoké úrovni.

Takže, díky za skvělý model!

Malé info ze stáje Virtual Railroads:

Sleva:
BR111 / BDnrzf / ABn / Bn Regio EL a BR111 / Bxf / ABx / Bx kieselgrau-orange EL

Nové:
BR111 / DBbzf / DABz / DBz EXPERT Line a BR111 Expert Line Bundle - Obsahuje vše výše uvedené.

Vše je Expert line.

Naposled editoval moderátor:
Prosím Vás kam sa to vkladá ten model? :) som z toho mimo ďakujemInak ešte otázka sú nejaké trate český alebo slovensky do rw3 na stiahnutie?

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\railworks - Utilities.exe a záložka, tuším 3. v pořadí, a tam už to najdeš :). Do dialogového okna pak vložíš stažený soubor.

Delay napsal:
Prosím Vás kam sa to vkladá ten model? :) som z toho mimo ďakujemInak ešte otázka sú nejaké trate český alebo slovensky do rw3 na stiahnutie?

Tak poslouchej, kterej ty vlastně jsi: MICHAL_SVK nebo CANDY? A nekecej tady nic o tom že s nima nemáš nic společného!

Edie píšeš tam trochu bludy o matení nepřítele........Na 27 ak nedáš smerovú páku s polohy SH do polohy smer v pred P tak prechod zo sérei na sério paralel to nespraví.......A nemôžeš to porovnávať s nemkou, pretože to je iné kafe. Iná technológia...(aj keď podobná) Brzdič má polohy z ľava do prava Š (vysokotalký švih - plní ti s napájacieho potrubia 10B do hlavného potrubia po dobu čo to držíš v tej polohe.) potom je P (nízkotlaké prebitie - dvihne ti tlak s 5b v HP na 5,3......zaručuje to úplné odbrzdenie aj na konci súpravi, kde je ten tlak už logicky nižší .Preprahy , obiehanie a podobne. Ten prebytok sa potom za presne stanovený čas odvetrá na 5 Bar bez zaáčinkovania rozvádzača....(nie je to vždy ale pravda.) ) Potom je Z (záver) Potom je O (prevádzkové odbrzdenie) J (jazdná poloha) B (prevádzkové brzdenie) a R (rýchlobrzda.)

Back
Nahoře