Trať ČD 240 Jihlava - Brno

Re: Trať ČD240 Jihlava - Brno

Nebyla by, prosím, nějaká pidi aktivitka? Ať se taky můžu projet. Bez té aktivity se nemůžu do hry dostat. A když se nedostanu do hry, tak se nelze dostat do editoru úkolů...

NeilYoung napsal:
Nebyla by, prosím, nějaká pidi aktivitka? Ať se taky můžu projet. Bez té aktivity se nemůžu do hry dostat. A když se nedostanu do hry, tak se nelze dostat do editoru úkolů...
Pokud vídím dobře, tak tam jsou 4 aktivity, můžeš si vybrat. :D

Tak jsem si projel R 669 a musím říci,že je to velmi pěkně odvedená práce.Křižování s Rožmberkem noblesní,snad jen chyběl servis3 na čenichu Rožmberčí 754,aby mi pokynul houkačkou,z Rapotic dolů jsem se ztrácel v porostu i s FPS a když mi v Zastávce u Brna zasalutovala mechanika nebylo co řešit.Trať super,to se zase Tommy66 vyřádí s nákladama.
Díky za super dárek.

Naposled editoval moderátor:

Trať je jednoduše nádherná. Perfektní dárek k Vánocům. Díky moc

Trať ešte len ťahám, len medzitým som si stiahol skiny. Chcel by som sa spýtať, kto skinoval 754 041 a 750 308 ?

Trať ČD240 Jihlava - Brno

Takže jsem si taky tuto trať projel.Nádhera.Sice mi to párkrát napsalo chybějící soubor,ale to jsem si doplnil,ale zřejmě bude chyba u mne.
PS:Alespoň bude moct Milan Grygar udělat první díl R663. :D

Robo napsal:
Trať ešte len ťahám, len medzitým som si stiahol skiny. Chcel by som sa spýtať, kto skinoval 754 041 a 750 308 ?

Já už jsem na to také koukal. určitě by to chtělo opravu.

Chlapi v jakém souboru se dá upravit venkovní pohled kamery,jsem zvyklý na původní z jiných tratí.

Šnek napsal:
Chlapi v jakém souboru se dá upravit venkovní pohled kamery,jsem zvyklý na původní z jiných tratí.
Mělo by to být v camcfg.dat v globalu

Robo napsal:

Autorem těchto skinu je Petr Kapoun.

Luděk napsal:
Robo napsal:

V poriadku. Bude ochotný opraviť chyby na spomínaných skinoch ?

Robo napsal:
Luděk napsal:
Robo napsal:

V poriadku. Bude ochotný opraviť chyby na spomínaných skinoch ?

Určitě ano a chci ze zeptat ostatní skiny brejlovců jsou v pořádku (jsou to moje práce)?

Pozrel som ich, a myslím, že nie je čo vytknúť. Akurát na 750 146 taký nepodstatný minidetail :lol: - kryt na bočnici pri dverách P strany, kde sa po jej otvorení dávajú káble do strojovne pri vodnom odpore. Má sa nachádzať len na pravej strane, ako to majú všetky T478.X. Ale vravím, je to nepodstatné.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr9105_SFCAN099.jpg

Mohu se zeptat, jestli trasa je opravdu z Jihlavy až do Brna, nebo je kratší, když to je pracovní verze...? Jinak už od začátku se kochám těmi nádhernými screenami, krajinka jak v pohádce, no prostě úžasné. Držím palce i na další protažení trati.

heme napsal:
Mohu se zeptat, jestli trasa je opravdu z Jihlavy až do Brna, nebo je kratší, když to je pracovní verze...? Jinak už od začátku se kochám těmi nádhernými screenami, krajinka jak v pohádce, no prostě úžasné. Držím palce i na další protažení trati.

Trať zatím je postavena z Jihlavy do Zastávky u Brna (koleje jsou až do Tetčic) a v příští aktualizaci bude prodloužená až do Brna.

Byl jsem upozorněn na chybu v nastavení trolejového vedení tak se omlouvám, jelikož nemám v simulátoru zapnuto zobrazení trolejového vedení tak jsem si toho nevšiml :eek: a ani testeři nic neřekli. V příští aktualizaci bude chyba opravená.
Jinak děkují za přáni a jsem rád že se trať potěšila, alespoň mám důvod pokračovat v práci dále.
:lol:

Velmi podařená práce, na kterou se vyplatilo čekat :D :wink: .
Jinak menší detail - jsou Bransouze ne Brancouze (máš tak pojmenovány st.koleje) :wink:

Back
Nahoře