Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Jojo, na hlavní trať nebylo nalinkováno. Tak jsem dal do správné barvu a vlevo posun. Protože když pojedeš ze Zubrnice do Ústí úvratí, tak z lokálky nemůžeš jet na barvu ale na bílou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
AhojV reálu je to návěstidlo pouze atrapa, kolej je manipulační. Trať do Zubrnic je papírově vlečka.
Na vjezdu má svítit Očekávejte 60, ale nesvítí.Dane, sice jsi se chtěl pochlubit s čoudou, ale z toho videa nepoznám chybu na návěstidle. Ale je možné, že je tam opakovací návěst a pak horní světlo zmizí. Nebo obráceně? Ale netuším kde.
Aha. tak obrázek, co je to za návěstidlo. Opravdu není čas koukat na obsáhlé video.Na vjezdu má svítit Očekávejte 60, ale nesvítí
Vždyť jsem psal "na vjezdu". Tzn. vjezdové návěstidlo.Aha. tak obrázek, co je to za návěstidlo. Opravdu není čas koukat na obsáhlé video.I když to má Dan pěkné.
![]()
Dane, ta deska s pětkou platí pouze při návěstění rychlosti 40km/h, tzn. pokud DOLE svítí pouze žlutá. Pokud tam svítí ještě pruh/y, tak tě nezajímá.... TM ukazuje 60, ale na klacku je číslovka 50, ale to je detajl. ...
Já vím, já vím. Ale zatím se mi do ní nechce. Třeba někdy bude nálada.Jinak Zbyňku, nad Starou Boleslaví je furt urvaná vlečka
Dane, ale já potřebuji náčrtek, jak jsi to vždy dělával. Video je opravdu k ničemu. Tom Kanka alespoň vystřihl obrázek, ale já nechápal zase souvislosti. Takto se opravdu nedá pracovat. Nesedím u MSTS v pohotovosti 24/7 a nemohu si vše pamatovat až se tam dostanu.Video jsem dával až k perónu