Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Jojo, na hlavní trať nebylo nalinkováno. Tak jsem dal do správné barvu a vlevo posun. Protože když pojedeš ze Zubrnice do Ústí úvratí, tak z lokálky nemůžeš jet na barvu ale na bílou.

.Je pravda, že je tam to druhé a to funguje korektně. Takže pokud by ta bylo zhaslé, jako atrapa, dělo by se .....

Ahoj, zaznamenal jsem zvláštní jev na vjezdovým návěstidle v Děčíně, upozorňovací návěstidlo, že přijde snížení rychlosti do odbočky mám potmě, červená barva na něm jde. Zde je video. Je to veřejná aktualizace, pracovku jsem ještě nestihl projet.

V reálu je to návěstidlo pouze atrapa, kolej je manipulační. Trať do Zubrnic je papírově vlečka.
Ahoj :)
V reálu je to zneplatněné původní odjezdové návěstidlo ze 4.SK (je označeno bílým křížem). Výjezd ze 102.SK (současné označení koleje) je v současné době pouze na Se102, které je ve směru na boletické zhlaví. Do Zubrnic se jezdí bez návěstidla. Hraničník se nachází za Vk u Se102. Celá 102.SK (původní 4.SK) + 104.SK (pův. 6.SK) +106.SK (pův. 8.SK) jsou vlečkové koleje, nikoliv manipulační.

Dane, sice jsi se chtěl pochlubit s čoudou, ale z toho videa nepoznám chybu na návěstidle. Ale je možné, že je tam opakovací návěst a pak horní světlo zmizí. Nebo obráceně? Ale netuším kde.

Vždyť kolem něj jedu, celé zhaslé na TM svítí žlutá a pak druhé návěstidlo svítí 50 do odbočky.

Zbyňku, to si děláš prd.l? To video má cca pět minut.
1. Je to hned na začátku.
2. Video jsem dával až k perónu, aby jsi věděl, kde je trasa postavena.
To je jako bych napsal, že nemám čas dělat 10 obrázků trasy. :-)

A já schválně dával video kudy jedu a do odbočky sice TM ukazuje 60, ale na klacku je číslovka 50, ale to je detajl. Jezdím podle návěstí nikoliv TM a podle rychloměru, jenže bohužel, ač je rychloměr animovaný, tak neukazuje přesně a je podhodnocený. Proto mám zaplý TM i na videu. Jinak Zbyňku, nad Starou Boleslaví je furt urvaná vlečka. Nehlásil jsem, myslel ksem, že je to prozatimní výluka.

Bohužel v tomhle směru svítí na Sc 102 vždycky 40 a opakovaná výstraha.
60 se může rozsvítit pouze doleva na 1.SK, pokud je zároveň postaveno ven na 1. traťovou.

Video jsem dával až k perónu
Dane, ale já potřebuji náčrtek, jak jsi to vždy dělával. Video je opravdu k ničemu. Tom Kanka alespoň vystřihl obrázek, ale já nechápal zase souvislosti. Takto se opravdu nedá pracovat. Nesedím u MSTS v pohotovosti 24/7 a nemohu si vše pamatovat až se tam dostanu.
Ta zelená je poslední kolej z leva, kam se dá jet jako vlak. Vše napravo jsou už koleje manipulační a návěstidlo bude po tmě. Jak je na fotce. Jelikož tam je nalinkováno vše správně, tak znovu pročítám, co je za problém a ono se jednalo, že ti nebliká očekávejte 60. Bodejť, když na vjezdu chybí na tohle aktivní zatržítko. Opraveno.

zhlaviDe.JPG

Díky Dane. Tam je prostě problém s hranicí čtverce. A pokud je tam šikmý svah, tak se vždy zbortí do kolejí. To už je osud. Nakonec jsem to tam musel víc utopit a už to drží.

Back
Nahoře