Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Až teď? Tak je to už 10 letale teď jsem zjistil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Až teď? Tak je to už 10 letale teď jsem zjistil
Tak jsem na vlečku zajížděl před 10 lety no. Teď jsem trávil dlouhý čas na Pálavě atd...Až teď? Tak je to už 10 let![]()
Dane, že jsi to tyco se stalo s vlečkou Zábřehu na Moravě do Cementárny?

Poprosil bych, zda by to bylo možné ve stanici Zábřeh n.M. provést pár upravení.Mohl bych zde do „Chyb“ oznámit jedno možné upravení na štrece pro budoucí aktualizaci?

Co je na tom špatného? Však se jedná o chyby a kdyby měl Zbyněk zájem, může to poupravit pro všechny.A koukám přišla na řadu trať BP.![]()
Přečti si, co tu Zbyněk psal o přestavbách starých úseků, teď dotahuje jinde.Co je na tom špatného?
Hele, jsi členem fóra od pátku minulého týdne, ale máš na začátečníka až moc velký přehled. Že by jsi se nám nejprve představil?Poprosil bych, zda by to bylo možné ve stanici Zábřeh n.M. provést pár upravení.
Je to vlákno chyb pro trať BP, ne nějakých úseků.Přečti si, co tu Zbyněk psal o přestavbách starých úseků, teď dotahuje jinde.
Jsem nečekal, že soudíte uživatele simulátoru a všeho okolo něj dle toho, kdy se zaregistruje do veřejného fóraHele, jsi členem fóra od pátku minulého týdne, ale máš na začátečníka až moc velký přehled. Že by jsi se nám nejprve představil?
Nějaké ptákoviny opravdu řešit nemíním. Ale pokud chceš nějaké přesnější umístění návěstidel, vymodeluj originální perony na míru a pak se můžeme bavit o dalších podrobnostech. Zábřeh je zatím ze stavebnicových peronů. Určitě na to máš, vypadáš na starého ostříleného pardála a ne šestidenního nováčka, jak jsi tady zaregistrovaný.
Tvoříte z komára velblouda.Nesoudím, jenom se podivuji. Protože staří pardálové zde jsou stále pod stejným nickem. A někdo hodně znalý problematiky, že by tady byl nováček? Kdepak, také starý pardál. Mě by jen zajímalo, kdo jsi tady byl dříve. Pak se můžeme bavit dál.
Ohledně Zábřehu, podobně na tom může být dalších 100 jiných stanic, kde jsou jen universální perony. Když posunu o kousek návěstidlo, nemá to žádnou přidanou hodnotu, ale pokud mi někdo vymodeluje originální perony, tak pak přizpůsobení nejen návěstidel už smysl má. Už chápeš?
Já si myslím, že ministři se shodli v tom, že dělají jiný úsek a v tom případě se jedná o hovadiny.Tak teď zpět k hlášení chyb:
Otočený sloup trakčního vedení v Mohelnici.
Zobrazit přílohu 33859
A zapomenutá trolej v Novosedlech.
Zobrazit přílohu 33860
Věřte mi že neCo je na tom cesťáku špatně? Je těsně před výhybkou, jako v reálu.