Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

co se stalo s vlečkou Zábřehu na Moravě do Cementárny?
Dane, že jsi to ty :) Vypadá to, že jsem na tento ztracený kus světa zapomněl. Bylo to nachystané na napojení. Tady totiž byly ty prokleté staré angličany, které jsou z BP trvale vygumované a nahrazené potřebnými jinými kolejemi. Tak dlouho je to zde rozbité.
Ale už jsem to napojil respektive nově položil a doplnil pár baráků, když tam už chceš jezdit.
0903Zabreh.JPG

V Jihlavě na koleji 4a výtah nemá návěstidlo pro posun zaškrtnuto, aby nekontrolovalo obsazení bloku. Když dám na kolej vozy nepustí mne tam.jihlava_kolej4a_vytah.jpg

Takových případů mám v trati určitě stovky. Ale na přání mohu do aktualizace upravit. Tohle nejsou chyby v trati, ale je to jen o úsudku, kam se bude posunovat. Zatím sem netestoval negativní důsledky. Například Dan používá ultratraffic a jestli by se pak nestalo, že nějaký posun nevrazí do vlaku v kolizní trase.

Já s malou dušičkou: z Havlíčkova Brodu mi nechce automaticky postavit cestu na Humpolec. Sice trať končí hned za Brodem, ale nevím, jestli tomu nevadí, že trať na Humpolec není ukončena návěstidlem, když inkriminované odjezdové je nastaveno taky jako předvěst. Ale není to priorita, Humpolačku můžu dát do "náhradní přepravy autobusy".

Dík

Mohl bych zde do „Chyb“ oznámit jedno možné upravení na štrece pro budoucí aktualizaci?
Poprosil bych, zda by to bylo možné ve stanici Zábřeh n.M. provést pár upravení.

-hnědě: přechod s pryžovým segmentem
-červeně, zeleně: úprava polohy návěstidla
-modře: doplnění trpaslíků pro posun pro kol.č. 4a.
Snímek obrazovky (2).jpg

Poprosil bych, zda by to bylo možné ve stanici Zábřeh n.M. provést pár upravení.
Hele, jsi členem fóra od pátku minulého týdne, ale máš na začátečníka až moc velký přehled. Že by jsi se nám nejprve představil?

Nějaké ptákoviny opravdu řešit nemíním. Ale pokud chceš nějaké přesnější umístění návěstidel, vymodeluj originální perony na míru a pak se můžeme bavit o dalších podrobnostech. Zábřeh je zatím ze stavebnicových peronů. Určitě na to máš, vypadáš na starého ostříleného pardála a ne šestidenního nováčka, jak jsi tady zaregistrovaný.

Přečti si, co tu Zbyněk psal o přestavbách starých úseků, teď dotahuje jinde.
Je to vlákno chyb pro trať BP, ne nějakých úseků.

Zde se píšou chyby, které se objeví v trati BP.
Když si někdo něčeho všimne, napíše to sem a stavitel tratě si to může hodit do poznámek a v budoucnu opravit.
V každé aktualizaci je při instalaci zmínka o kontaktování, co se chyb týče pro další aktualizace.
Nebavím se o „teď“. To vážně miluji.

To, že zrovna „TEĎ“ dotahuje jinde, neznamená že se o jiných chybách nesmí psát.
Takže nevím to tu řešíš.
Pokud si myslíš, že to bylo směrované na tebe, můžeš to návěstidlo/a a přechod opravit.

Hele, jsi členem fóra od pátku minulého týdne, ale máš na začátečníka až moc velký přehled. Že by jsi se nám nejprve představil?

Nějaké ptákoviny opravdu řešit nemíním. Ale pokud chceš nějaké přesnější umístění návěstidel, vymodeluj originální perony na míru a pak se můžeme bavit o dalších podrobnostech. Zábřeh je zatím ze stavebnicových peronů. Určitě na to máš, vypadáš na starého ostříleného pardála a ne šestidenního nováčka, jak jsi tady zaregistrovaný.
Jsem nečekal, že soudíte uživatele simulátoru a všeho okolo něj dle toho, kdy se zaregistruje do veřejného fóra :D
O peronech tu nebyla řeč. Jen nabídka pro opravu ve stanici Zábřeh a to doplnění pryžového přechodu, posunutí návěstidla o pár metrů vpřed + doplnění 2 trpaslíků na kol.č 4a :D

Ale chápu, jestli tohle jsou ptákoviny, pak jaksi postrádá smysl projekt jako simulace taková. To potom místo silničního mostu v Zábřehu tam může být železniční přejezd, jelikož je to ptákovina.

Čekal jsem jen, že:
„ok, až bude čas, doplníme-opravíme“,
a ne toxicitu.
Ale dobře, jsem souzen dle datumu registrace a je jedno, že se o simulátor zajímám přes 15 let a železnice je i mým chlebodárcem.

Jsem v kontaktu i na zahraničních fórech a dostalo se mi zpráv od zahr.přátel i cizích uživatelů, že míru toxicity na zdejším fóru snad ještě nikde nezažili.
V Česku je to asi běžný jev, tak to ohlašte, dejte mi BAN, nic jiného ani nečekám.
Vadit mi to nebude ;-)

Nesoudím, jenom se podivuji. Protože staří pardálové zde jsou stále pod stejným nickem. A někdo hodně znalý problematiky, že by tady byl nováček? Kdepak, také starý pardál. Mě by jen zajímalo, kdo jsi tady byl dříve. Pak se můžeme bavit dál.
Ohledně Zábřehu, podobně na tom může být dalších 100 jiných stanic, kde jsou jen universální perony. Když posunu o kousek návěstidlo, nemá to žádnou přidanou hodnotu, ale pokud mi někdo vymodeluje originální perony, tak pak přizpůsobení nejen návěstidel už smysl má. Už chápeš?

Nesoudím, jenom se podivuji. Protože staří pardálové zde jsou stále pod stejným nickem. A někdo hodně znalý problematiky, že by tady byl nováček? Kdepak, také starý pardál. Mě by jen zajímalo, kdo jsi tady byl dříve. Pak se můžeme bavit dál.
Ohledně Zábřehu, podobně na tom může být dalších 100 jiných stanic, kde jsou jen universální perony. Když posunu o kousek návěstidlo, nemá to žádnou přidanou hodnotu, ale pokud mi někdo vymodeluje originální perony, tak pak přizpůsobení nejen návěstidel už smysl má. Už chápeš?
Tvoříte z komára velblouda.
Znalý jaké problematiky přesně?
Ve fóru jsem začátečník....přesněji jsem čerstvej, obecně v MSTS se pohybuji dost dlouho. To s fórem na netu nemá nic společného.

Ani jedno ale nesouvisí s tím, že zkrátka Zábřeh díky mému zaměstnání dobře znám, stejně tak jako některé jiné stanice a po všimnutí některých
malých chyb jsem dodal sem, na fórum o MSTS do příslušného vlákna svou připomínku o posunutí návěstidla, přidání dvou návěstidel a přidání dvou nebo třech blbejch pryžových přechodů.

O žádných peronech nebo modelech budov a kdoví co ještě jsem se vůbec nebavil.

Na místo: „jo, ok, někdy to - možná - upravím“,
se dočkám doslova reakce, ze které by se dala napsat kniha.

To vážně zde umí každý jen slovíčkařit, dělat z komára velblouda a nebo projevovat svou toxicitu na plné obrátky?

Než odpovíte, podívejte jak to celé začalo:
Screenshot a dodatek o „možnéne nutné úpravě.

A oba dva tu vytvoříte doslova divadlo.

O co go?

Tak teď zpět k hlášení chyb :):

Otočený sloup trakčního vedení v Mohelnici.
Zobrazit přílohu 33859

A zapomenutá trolej v Novosedlech.
Zobrazit přílohu 33860
Já si myslím, že ministři se shodli v tom, že dělají jiný úsek a v tom případě se jedná o hovadiny.
Chybějící návěstidla, chybějící přechod, cesťák na nesprávném místě, nebo „vláčkaři Jendo“ otočený sloup TV, či chybějící trolej jsou dle nich HOVADINY.
Toto vlákno prý není o chybách.

Když mi nebudeš věřit, podívej se na můj příspěvek v Zábřehu. Mohelnice není daleko.

Tam najdeš důkaz. Pokud ho nesmažou.

Hodně štěstí s pořízením. :)

Co je na tom cesťáku špatně? Je těsně před výhybkou, jako v reálu.
Věřte mi že ne :)
Sem tam dělám i v Zábřehu a vím, že cesťák se nachází hned za pryžovým přechodem pro vozíky. Následuje pár metrů a poté je výměna.
Když Zábřeh znáte jak své boty, poznáte to.
Dodávám, že se jedná jen o malou chybičku, kterou lze, ale nemusí se spravit. Pouze informuji.
K tomu dodávám chybějící trpasličí navěstidla ve spojce kol.4a a onen samotný přechod, který lze dodat samostatně jako pryžové díly do kolejiště :) .
Jestli toto je hovadina, co potom není? :D

Rovněž dodávám, pro stavitele:
Těchto rad a poznatků lze i následně využít pro stavbu či úpravu svých tratí, nejen mých rad, ale samozřejmě rad všech, kteří stanice znají a všimnou si chybiček.
Následně mohou být tratě víc jak dokonalé.
Nic víc v tom nehledejte.

Back
Nahoře