Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tedy stejně jsem se tam podíval. Ale návěstidlo mám opravdu dobře. Je hned před jazykem výměny. Ranžírky na dopravních kolejích nelze aktivovat.-červeně, zeleně: úprava polohy návěstidla
-modře: doplnění trpaslíků pro posun pro kol.č. 4a.
Ale co mám špatně, jsou perony, ty mají být až k tomu návěstidlu. Nechce se někomu vymodelovat originál? Pokud ne, tak je někdy vyměním z jiné stavebnice. Tyto se mi stejně nelíbí včetně přechodu. Stejně tento typ v modelu ani nemám. Proto všude dávám staré dřevěné.
Jen odbočím. Mnoho let zpět tady byl jeden nováček s nickem Vred Pit nebo tak nějak a dělal naivního, jak se k němu zachová fórum. A sliboval, že vymodeluje každému cokoli. Všichni se smáli, co je to za chvastouna a díky němu, protože jsem na jeho výzvu přistoupil, tak mám hromadu modelů z Prahy až do Tábora. A vyklubal se z něj starý dobrý Brzda. Proto ten dotaz, jestli taký nejsi převlečený modelář, vydávající se za začátečníka.
díky opraveno. Tohle vzniklo aktualizací modelů TV, kdy tento model má naruby pivot. Myslel jsem, že jsem už vyhledal všechny a otočil.Otočený sloup trakčního vedení v Mohelnici.
díky opravenoA zapomenutá trolej v Novosedlech.