Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
problemy s linkovanim nehledej tam kde nejsou, říkal jsem ti to už několikrát. Linkovat v TSREčku jde pěkně jen to chce cit a vědet jak se v tom orientovat.Doma se na to odpoledne kouknu. Je to možné, že někde něco bude špatně nebo zapomenuto. Já jsem to projížděl jen rovně nebo vpravo. Když se linkuje v TSRE5, tak je problém, pokud následuje další výhybka proti hrotu.
Má pravdu, předsedo. A nejen tam, celý uzel mezi Hlavním, západem a Střekovem i jihem. Tam se všude jezdí 40, nebo hned následuje další oddíl a to vypovídá, že tam není nutné rušit omezení rychlosti návěstidlem. A ve volné jízdě to krásně projedete i tak.Tam je ještě jeden problém. Když dám blok na vjezdové do Střekova, tak je shozeno na stůj už u perónu v ÚnL západ,
Už vše kontroluji a opravuji, pište připomínky a pak vydám aktualizaci. Však jsem s tím počítal, protože nebylo možné v tak krátkém čase vše prověřit.odjezd ze západu, z těch zadních kolejí, všechna na stůj a až odjezdové návěstidlo ve Střekově směr Mělník na zeleno.

Já to tam opravdu neznám. Vyšel jsem vstříc, ale tak můžeme stále dokola, že něco má být jinak. A ne vše hra umožňuje. Posuny jsou kompromisy a i já jsem rád, když mohu šibovat na bílou. A klidně osadím i ranžírku kde není, protože by to ve hře nešlo dopravně ukočírovat. Značka ideál je slezina a opravit rovnou na místě. Škoda, že už je nikdo nepořádá. Tedy na nějakém spádovém, dostupném místě. Jako je Praha, Bratislava i Brno.nicméně je tam chybička