Dan J.
Strojvedoucí
Ano chtěl to Dan, pro historické vlaky do Zaječí a teď po nové trati do Ždánic už nutnost.To uhlí i když tam není hromádka, to chtěl asi kdysi Dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano chtěl to Dan, pro historické vlaky do Zaječí a teď po nové trati do Ždánic už nutnost.To uhlí i když tam není hromádka, to chtěl asi kdysi Dan.
Lze to vyřešit tak, že v případě šikmého přejezdu se vloží tříkolejný úsek. Model se potom přepíše na jednokolejný, ale datábazově tam ty dvě krajní koleje zůstanou a auta zastavují před nimi.... Jak se nastavuje vzdálenost před přejezdem, to opravdu nevím a v editoru tratí se tohle opravdu nenastavuje. ...
Já jsem někde něco takového napsal?Opravdu nudou s nohama na stole nesedím. Asi bys měl nakouknout do vlákna trati a tam uvidíš, že mám nějaké výsledky.
Ano. Už si vzpomínám, tak je vyřešen šikmý přejezd u Starého Kolína. Tedy se nic nenastavovalo. Vzpomínám si, že když jsem řešil troleje, tak jsem musel na těch skrytých kolejích trolej odebrat.Lze to vyřešit tak, že v případě šikmého přejezdu se vloží tříkolejný úsek.
Takže pro dvojkolejnou trať bys v tomto úseku měl umístit čtyřkolejný úsek přes silnici, tím posuneš distanc od pojížděných kolejí a edituješ je na dvojkolejku. Pochopil jsem to správně? Teď jde ještě o to, zda zrovna přejezd v oblouku trati a následný přepis na dvojkolejnou trať bude pasovat i modelově dodaného oblouku. A mě ještě zajímá, jak se dá umazat trolejové vedení, které nechceš nad vybranou danou kolejí, můžu tímto vynechat pak instalaci modelů trakčního vedení a zjednoduším si práci.Ano. Už si vzpomínám, tak je vyřešen šikmý přejezd u Starého Kolína. Tedy se nic nenastavovalo. Vzpomínám si, že když jsem řešil troleje, tak jsem musel na těch skrytých kolejích trolej odebrat.
Tak to jo. Tohle opravit zvládnu. Ale opravdu, tohle je tolik informací, že vše si nelze trvale pamatovat. Já myslel, že se to nějak nastavuje v souboru provozu aut.
Pochopils to správně, a oblouk bude pasovat, protože u vícekolejných dílů se bere střední poloměr dílu. Jen se musí zachovat buď lichý nebo sudý počet kolejí. S mazáním trolejí ti musí poradit Zbyněk, já troleje nepoužívám.
Kdepak. Tady se jednalo o jednokolejku a z každé strany přejezdu jsem položil jednu krátkou kolej přes silnici a utopil je pod terénem.Takže pro dvojkolejnou trať bys v tomto úseku měl umístit čtyřkolejný úsek přes silnici,
Tk to se dají přidat dvě koleje zarovnané podél hlavní, stačí 10m, jen aby pokryly šíři silnice utopené pod povrch a expandovat přejezd a to není potřeba ani dodržet osovou vzdálenost a udělat dle potřeby.Kdepak. Tady se jednalo o jednokolejku a z každé strany přejezdu jsem položil jednu krátkou kolej přes silnici a utopil je pod terénem.
Teď jsem se na to kouknul a nebylo to modelem nádraží, ale zimní texturou nástupiště. tedy dvě textury. A pak ještě v Děčíně, zimní textury skály. Já tam měl nesmysl všeho možného. Zkopíroval jsem z trati 321, kde je to správně. Tedy za pár dní vyjde aktualizace a vše nahlášeno tam bude i opraveno.se ukazují černobíle (půlka černá, půlka bílá). Možná to souvisí s tím, že jedu v "zimě", kdoví.

Neměla... měla by ale svítit bílá, stejně jak ma 2. návěstidle.
Což je naprosto v pořádku, protože se jedná o opakovací předvěst.Tak to návěstidlo svítí furt stejnou barvou, i když už je odšibováno.