Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Proč? Proč mít v trainsetu dvakrát stejné soubory s jiným názvem?Dan J. napsal:..., aby v tom nebyl bordel, servisy bych přejmenoval na ČSD_servis1... atd., ...
Tady jde o trainset z roku 1930 a je u trati a mně jde o to, aby po vydání update tratě a balíku aktivit k ní měl uživatel možnost aktivity projet aniž by vlastnil trainset BP. Samozřejmě je v aktivitách použito i několik málo vozidel i mimo trainset k Osoblažce, ale všechna vozidla jsou na webu u tratě, za to servis 1, 2, 4 ke stažení nikde není a pokud ano, netuším v jaké verzi. Já osobně vozidla k trati Osoblaha mám v jiné složce, než zbývající trainset o rozchodu 1435 mm a z moderní doby.vechtr napsal:Proč? Proč mít v trainsetu dvakrát stejné soubory s jiným názvem?Dan J. napsal:..., aby v tom nebyl bordel, servisy bych přejmenoval na ČSD_servis1... atd., ...
M.120 421 napsal:Ahoj, nechci být šťoural a moc se mi líbí tvé obrázky z Osoblažsky, ale v Osoblaze byl jeden vůz a na obrázcích jsou dva, to znamená že jsou i v aktivitě
Viz. Parostroj
Proč tady věčně někdo odpovídá za někoho jiného?Klokan 35 napsal:.....
vechtr napsal:Proč tady věčně někdo odpovídá za někoho jiného?Klokan 35 napsal:.....![]()
Ahoj.M.120 421 napsal:Ahoj, nechci být šťoural a moc se mi líbí tvé obrázky z Osoblažsky, ale v Osoblaze byl jeden vůz a na obrázcích jsou dva, to znamená že jsou i v aktivitě
Viz. Parostroj
Ahoj.M.120 421 napsal:Aha, teké nejsem uplně pro ,,super reál"Jen jsem myslel že to tak máš, ta jsem ti to chtěl napsat přátelnky, než tě za to někdo ,, sjede"
![]()