Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
ondra135 napsal:
Jo jasně už se na aktivitu těším jen mi řekni jestli nevíš jaká je stránka s GVD 2008 a sešitovími jízdními řády dík?

Tady to máš: nákresné jízdní řády, sešiťáky, oběhy, prostě skoro vše ohledně provozu.
http://www.iwan.eu07.pl/danone39/

Pánové, nevíte prosím jestli existují nějaké tramvaje pro MSTS o rozchodu 760mm:?: Není to nijak moc důležité, ale jako spestření do chystané aktivity na přejezd před Opavou Západ....;)
Jinak i takto se dají využít servisy z DVK a JZD

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/1404fa94dc3fbbef627eba72f066d258.jpg
Pozůstatek bývalé trati 760mm Ondrášov - Dvorce

S pozdravem Dan.

Kryton napsal:
A nemá náhodou tramvaj v Opavě rozchod 1000mm?
To ani náhodou. Nevím jak v MSTS, ale ve skutečnosti to byla 760 jak poleno.:D:D Dokonce, nevím jestli ještě dnes, ale v trolejbusové vozovně byly pozůstatky kolejí.
S pozdravem Dan

Ps: ty tramvaje co potřebuji mohou být samozřejmě i zahraniční. Vím, že české 760mm v MSTS nemáme.

Dan J. napsal:
Kryton napsal:
A nemá náhodou tramvaj v Opavě rozchod 1000mm?
To ani náhodou. Nevím jak v MSTS, ale ve skutečnosti to byla 760 jak poleno.:D:D Dokonce, nevím jestli ještě dnes, ale v trolejbusové vozovně byly pozůstatky kolejí.
S pozdravem Dan

Ps: ty tramvaje co potřebuji mohou být samozřejmě i zahraniční. Vím, že české 760mm v MSTS nemáme.
Tak to se omlouvám:eek:. Mně se zdálo, že v MSTS je 1000mm.

Naposled editoval moderátor:
[quote='Kryton]Tak to se omlouvám:eek:. Mně se zdálo, že v MSTS je 1000mm.[/quote]V MSTS je to, co si tam kdo dá ( včetně 600, 750, 760, 900, 1000,.....).

Naposled editoval moderátor:
Tramvaje v Opavě mají 760 mm i v MSTS, ale samozřejmě jezdit v MSTS po jakýchkoli kolejích můžeš vozidlem jakéhokoliv rozchodu.

No to je sice pravda, ale když bych jezdil po úzké např Sergejem, tak je to dost debilní:D:D. Je ale pravda, že v MSTS jde nasadit vůz 1435mm na 760mm a vlak si to šine, jako by se nechumelilo.:D:D
S pozdravem Dan.

Dane co mám dělat v Bruntále. Přijíždím do stanice k nástupišti. Normálně dobržďuji a náhla konec s hláškou "Ty píp, chceš mě urazit ruku". No nic tak od posledného save, a jedu pod 5 km/h. A zase hláška, ale tentokrát, že jsem pomalej. Jde o osobák z Olomouce do Opavy.

alcapone napsal:
Dane co mám dělat v Bruntále. Přijíždím do stanice k nástupišti. Normálně dobržďuji a náhla konec s hláškou "Ty píp, chceš mě urazit ruku". No nic tak od posledného save, a jedu pod 5 km/h. A zase hláška, ale tentokrát, že jsem pomalej. Jde o osobák z Olomouce do Opavy.
Ahoj.
Tam by se mělo zastavit na praporek (pokud si pamatuji). "Servis stůj ruční". Jestli se nepletu, ale podle té hlášky určo. Takže to vypadá na pozdní příjezd a servis výpravčího už ti zmizel a asi jsi přejel bod kde zastavit, aby se anulovala ona opsprostlejší hláška.:D:D Já už tuhle aktivitu moc nemám v paměti. Teď předělávám akt. pro 310, co jsem chtěl vydat, Tax mi dal nějaké informace ohl. řazení vlků v 50. letech a měl jsem skoro vše blbě, takže opravuji, opravuji... :D Kdyžtak tam zkus dojet dříve a dej vědět. Jestli se nezadaří, tak to znovu nainstalnu a projedu, zda se někde nevloudila chyba.
S pozdravem Dan.;)

Dan J. napsal:
alcapone napsal:
Ahoj.
Tam by se mělo zastavit na praporek (pokud si pamatuji). "Servis stůj ruční". Jestli se nepletu, ale podle té hlášky určo. Takže to vypadá na pozdní příjezd a servis výpravčího už ti zmizel a asi jsi přejel bod kde zastavit, aby se anulovala ona opsprostlejší hláška.:D:D Já už tuhle aktivitu moc nemám v paměti. Teď předělávám akt. pro 310, co jsem chtěl vydat, Tax mi dal nějaké informace ohl. řazení vlků v 50. letech a měl jsem skoro vše blbě, takže opravuji, opravuji... :D Kdyžtak tam zkus dojet dříve a dej vědět. Jestli se nezadaří, tak to znovu nainstalnu a projedu, zda se někde nevloudila chyba.
S pozdravem Dan.;)
Z Valšova odjíždím přesně. Tak jsem v Bruntále v x:15:30. Dle jízdního řádu mám příjezd mít v x:16. Tak tam jsem na čas. A Vypravčího vidím, ale je mimo porón. Je za peronem. U purónu nikdo nestojí, proto jsem dobrŽďoval k němu. Zřejmě měl stát někde uprostřed perónu.

alcapone napsal:
Dan J. napsal:
alcapone napsal:
Ahoj.
S pozdravem Dan.;)
Z Valšova odjíždím přesně. Tak jsem v Bruntále v x:15:30. Dle jízdního řádu mám příjezd mít v x:16. Tak tam jsem na čas. A Vypravčího vidím, ale je mimo porón. Je za peronem. U purónu nikdo nestojí, proto jsem dobrŽďoval k němu. Zřejmě měl stát někde uprostřed perónu.
Nooo, tak to je fakt podivné. Nic zítra nainstalnu, projedu a dám vědět.;)
S pozdravem Dan.

Aktivita Os 3427 (1975)
Ahoj Josko. Tak aktivita je ok. Poslal jsem ti e-mailem screen, jak v tom Bruntale zastavit.
Pro ostatní, kdyby někdo měl ten samý problém screen zde:
http://www.image-hosting.okamzite.eu/#d030cb1875dfb389aebef416d7b3ecf7.JPG
Jde o to, že poslední vůz soupravy musí stát za přechodem pro cestující, aby mohli přejít z vlaku, se kterým v Bruntále křižujete.

S pozdravem Dan.;)

Tak už vím, kde je problém, ty jsi posunul výpravčího, ale ne hlášku, tu jsi nechal na prostředku. Což znamená, že když si to hrnu k výpravčímu, tak projedu tu hlášku a ta mě pošle do háje.

alcapone napsal:
Tak už vím, kde je problém, ty jsi posunul výpravčího, ale ne hlášku, tu jsi nechal na prostředku. Což znamená, že když si to hrnu k výpravčímu, tak projedu tu hlášku a ta mě pošle do háje.
Ajajaj. Tak to je průs... Stáhnu od Blackwolfa a opravím. Já už ji v PC nemám. Divím se jen, že se doposud kromě tebe nikdo neozval. Jo teď mne napadlo, jedeš prdelí té páry dopředu? Mě totiž editor (MSTS) pokud jedu uhlím vpřed bere vlak jako že couvám a tudiž hlášku, která se má zobrazit po zastavení musím dát na poslední vůz soupravy? To by vysvětlovalo, proč je ta hláška uprostřed nástupiště. Já jsem to fyzicky prohlížel a mě se zobrazilo vše.
S pozdravem Dan.
Ps: Ještě mne napadla verze MSTS BIn, vím, že nějaká verze byla upravená tak, že když jsem dal zpět, tak se otočil i TM, jako bych jel vpřed:?:

Dane, strašně moc se omlouvám, jsem píp a píp a také píp. Měl jsem problém s párou, tak jsem tam dal T466 a neotočil jsem ji. Proto, abych couval. A to byl ten důvod s Bruntálem a proto jsem byl jediný s problémem. Aktivita funguje, opravovat nemusíš.

Takže Joskovi jsem už odpověděl přes SZ, a pro ostatní "pařany" mých aktivit. Pokud v CB, nebo i jinak zasáhnete v mých aktivitách do traffic hráče, tak se vám může stát podobná sizuace jako Joskovi. Proto consicts hráče nedoporučuji měnit, aktivita se nemusí chovat korektně. :D:D
S pozdravem Dan.

Ahoj Dane,prosím tě nezlob se,ale k aktivitě Historická jízda 80.let se mi nedaří najít na http://jirik-msts.wz.cz/ DVK servis trava na kolejich,hledám a nemůžu najít. :(

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře