Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Taky doložím že ten start je pro PC dost zádrhel. Já měl FPS kolem 7-8 než jsem se vymotal z Prahy. Ale i další velké stanice dají zatraceně zabrat:)

Zdravim, tak jsem úspěšně zvládl 1 díl "Gerlachu", bez jediného pádu, z čehož mám velkou radost, super práce jak Danovo, tak Zbyňkovo, tak by to asi mělo být. Pánové, před oběma smekám. Teď se vrhnu na druhý díl, ale mám z něj trošku obavy, protože trať 321 je daleko náročnější na PC než BP, tak jsem mooc zvědavý :D

Dane, skvělá práce

Naposled editoval moderátor:
Amazon napsal:
Zdravim, tak jsem úspěšně zvládl 1 díl "Gerlachu", bez jediného pádu, z čehož mám velkou radost, super práce jak Danovo, tak Zbyňkovo, tak by to asi mělo být. Pánové, před oběma smekám. Teď se vrhnu na druhý díl, ale mám z něj trošku obavy, protože trať 321 je daleko náročnější na PC než BP, tak jsem mooc zvědavý :D

Dane, skvělá práce
Ahoj, díky za pochvalu. U 321 mi začaly vyskakovat hlášky o selhání sms před OV Vitkovicemi a Žilinou. Stačilo save a load. V Třinci se mi nezobrazil objekt pecí u železáren, opět to samé. Dělá mi to i na novém PC. Avšak projet to lze.
S pozdravem Dan.

Ahoj Dane,tak 1.díl bez jediné chyby a bez jediného pádu!!!!V 2.díle aktivity jsem dojel zatím jen do Vrůtek a taky bez jediné chyby a pádu i sms soubory-vše o.k. parádní aktivita,jen by mě zajímalo jak ti dlouho trvalo dát aktivitu do finální podoby od samého začátku??Radek.

Banán napsal:
Ahoj Dane,tak 1.díl bez jediné chyby a bez jediného pádu!!!!V 2.díle aktivity jsem dojel zatím jen do Vrůtek a taky bez jediné chyby a pádu i sms soubory-vše o.k. parádní aktivita,jen by mě zajímalo jak ti dlouho trvalo dát aktivitu do finální podoby od samého začátku??Radek.
Ahoj, aktivitu jsem dělal 4 měsíce +/- :D Jen můžu říct, že do takovéto mamutí aktivity a ještě dle reálu, i když s nějakými odchylkami od skutečnosti, se dlouho nepustím. I když už zraje v hlavě jeden zajímávý osobák 1987/88, ale teď už mám skoro hotovou takovou oddechovku pro Ztracenou Old a až Pikku vydá model Všudybylky, tak mám hotovou více jak 3 hod. aktivitu pro DVK "Den Železničářů". Opravu aktivit pro 321 jsem musel odložit, Martin má chybku v návěstidle před Č. Těšínem, už jsme si psali, takže až po aktualizaci. No a ještě se vyskytnul problém, nefungují stránky Jardy Brabce. Jardovi jsem psal, ale zatím žádná odpověď, takže nevím co se dějě a z tohoto webu hojně využívám např. ČSD T478.1230.;)
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Banán napsal:
Ahoj, aktivitu jsem dělal 4 měsíce +/- :D Jen můžu říct, že do takovéto mamutí aktivity a ještě dle reálu, i když s nějakými odchylkami od skutečnosti, se dlouho nepustím. I když už zraje v hlavě jeden zajímávý osobák 1987/88, ale teď už mám skoro hotovou takovou oddechovku pro Ztracenou Old a až Pikku vydá model Všudybylky, tak mám hotovou více jak 3 hod. aktivitu pro DVK "Den Železničářů". Opravu aktivit pro 321 jsem musel odložit, Martin má chybku v návěstidle před Č. Těšínem, už jsme si psali, takže až po aktualizaci. No a ještě se vyskytnul problém, nefungují stránky Jardy Brabce. Jardovi jsem psal, ale zatím žádná odpověď, takže nevím co se dějě a z tohoto webu hojně využívám např. ČSD T478.1230.;)
S pozdravem Dan.
Tak to je pěkná doba,ale myslím že za to, to určitě stálo!!!Do dalších takto pěkně propracovaných aktivit přeji mnoho úspěchů!!!No nic v Kraľovanech už na mě píská výpravčí,tak se měj a já zase popojedu

Dan J. napsal:
........ No a ještě se vyskytnul problém, nefungují stránky Jardy Brabce. Jardovi jsem psal, ale zatím žádná odpověď, takže nevím co se dějě a z tohoto webu hojně využívám např. ČSD T478.1230.;)
Jarda mi před pár dny psal, že má problémy s internetem.

Také jsem si zkusil Gerlacha a já mám něco jiného,než ostatní.Z Prahy se dostanu bez problému,ale nemůžu se dostat do Pardubic.Již 3x jsem vypadl někde před vstupní návěstí, kolem klid,nic nejede,nic necuká a bum, koukám na wallpaper.No nic, zkusím počtvrté,popáté a musím si zapamatovat přesně místo.Třeba je tam nějaký díl,který nemám a msts mně vykopne tak rychle,že ani nestačí napsat hlášku.Aspoň je nějaká sranda.Stan

No popravdě do pardubic jsem jel také přískokem, je tam toho hodně, tak počítač patrně nezvládá a simulátor letí do oken...

V Pardubicích jsem skončil,nepřejedu přes okno s informací.Sice jsem si ho vyhodil,ale jet znovu jsem se zatím neodhodlal.Stan

Stan napsal:
V Pardubicích jsem skončil,nepřejedu přes okno s informací.Sice jsem si ho vyhodil,ale jet znovu jsem se zatím neodhodlal.Stan
Ahoj, co ti tam vyskočilo? Každý s testerů to projel? S pozdravem Dan.

To mi dělalo taky problém, naskočila informační hláška a když jsem si jí přečetl a dal ok, spadla hra. na 321 se mi to už taky jednou stalo. Mě pomáhá co nejrychleji hlášku odmáčknout, jakmile je hra déle přerušená tak už to nešlo...

Jel jsem tedy znovu se smáznutým hlášením v Pardubicích, projel konečně Pardubice a opakování situace s hlášením v ČT.(Jak to popisuje kolega , po OK pád.)Znovu už to nepojedu.Stan

Zřejmě řádně msts neznáš,tak raď jen to,o čem víš.Jet znovu musím,když provedu zásah do aktivity a potom jsou uložení nefunkční.Přece jen s msts pracuji už skoro 4 roky.Stan

Stan napsal:
Zřejmě řádně msts neznáš,tak raď jen to,o čem víš.Jet znovu musím,když provedu zásah do aktivity a potom jsou uložení nefunkční.Přece jen s msts pracuji už skoro 4 roky.Stan
Ahoj. Já se divím, co ti tam může blbnout? Loose con tam žádné nejsou. Takže pokud by chyběly nějaké vozy, tak by to odhalil CB nebo podobný program hned na začátku. Je pravda, že pokud nestíhá PC, tak hlášky někdy vyskakují jen tak. Potom by mne tedy zajímalo, jen pro informaci, co jsi udělal v těch Pardubucích, že jsi nakonec projel. Mně při tvorbě zlobila jen Praha. Pardubice, Českou a Olomouc jsem projel v pohodě a za svou osobu mohu zodpovědně říct, že jsem 1. i 2. díl projel tak 10x a na BP bez jediného pádu. Navíc, abych MSTS odlehčil, tak jsem ve velkých stanicích použil nové LP vozy z webu Jiříka TK, které jsou dělané 1 vagón =10 vozů.
S pozdravem Dan.

Pokud nestíhá PC - nemám tak nadupanou sestavu jako Dan
Pardubice: Pád v souvislosti se zprávou. Je možnost odjet hned po nástupu cestujících. Dojet až za Pardubice aby se už nenačítaly objekty ze stanice, počkat aby se srovnal čas kvůli trafficu a potom pokračovat dále.
CT: Pád před stanicí. Tady je možnost zastavit na hranici, počkat až zmizí traffic, pokračovat dále. Budete mít sice caa 4 min sekeru, ale do Zábřehu to krásně srovnáte a pokud se nebudete flákat, tak potkáte i veškerý traffic včetně toho ve stanicích. Já teda stihnul všechen při + max rychlosti 2-3 km/hod. Je tam slušná tolerance, ale bacha na v max 120, to už má Dan ošetřené.
Je samozřejmě více možností - dá se laborovat s hlášením, trafficem ... Ale takhle jsem ta dvě problematická místa projel já.
Na 321 pomůže když to padne ve stanici vyhodit příslušné hlášení. Měl jsem problém ještě v souvislosti s trafficem před Markušovicemi. Tam zase pomůže počkat na problematický traffic před stanicí, aby se nenačítal pod zátěží. Ty caa 2 min zpoždění se dají o5 krásně srovnat.
Předpokladem je ale save před většími stanicemi, ale to je myslím samozřejmost. Věřte mi, že tahle aktivita opravdu za to stojí a chyba v ní žádná není. Autorovi patří veliký dík.

Neříkám,že je chyba autora,jen že jsem měl problém před Pardubicemi,ten jsem vyřešil a pak jsem vždy vypadl hlášením.Mohl bych vyzkoušet vyjetí dříve, pokud by to pomohlo,to jsem neudělal.Co jsem Dane dělal s hlášením?Vymazal, ale potom jsem díky zásahu do aktivity musel jet znovu, neboť uložení je už nefunkční.Tyto problémy s padáním při hlášení nejsou nic nového,kdysi jsme se o tom bavili na 310 s Joskou a on aktivitu rozdělil.Nejsem si jist, že za to může jen grafika, někde na fóru se to už také řešilo, ale to na zapráskaném fóru zbytečnostmi těžko hledat.Vyzkouším ještě tedy tvou radu,Boby,aby se ukázalo,zda je chyba v grafice(či u mně spíš v CPU-nejslabším článkem řetězce,i když je dvoujádro)nebo kdovíkde.Stan

Zdravím, asi takto. Aktivitář není schopen ovlivnit chod aktivit na všech PC. Aktivitu jsem dělal na ještě starém PC. Hold se MSTS chová u každého jinak. U mne docházelo k větším problémům na 321 ve 2. díle aktivity. Na BP v pohodě. Traffic ve stanicích není zase až tak velký a já nebudu dělat aktivity, kde se projíždí prázdným nádražím. Navíc konkrétně u R Gerlach jsou ve stanici osobní vlaky a rychlíky, které tam jsou dle Jř. 1988/89 a pár porůznu odstavených vagónů. Taky mne štve, že si MSTS staví hlavu. Ale jak píšu na začátku, toto hold nijak neovlivním. S testerů, kteří tuto aktivitu projížděli, si nestěžoval nikdo a Gerlach dojeli až do konce. Mrzí mne, že někteří toto dílko nejsou schopni dojet do konce, ale s tím fakt nic neudělám.
S pozdravem Dan.

Historický motorák

Tak jsem chtěl zajet další historickou aktivitu, ale za Kojicema to do mě napálí zezadu EC. Kupodivu Hradec byl ok, akorát jsem měl problémy v Pardubicích.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře