Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, díky za pochvalu. U 321 mi začaly vyskakovat hlášky o selhání sms před OV Vitkovicemi a Žilinou. Stačilo save a load. V Třinci se mi nezobrazil objekt pecí u železáren, opět to samé. Dělá mi to i na novém PC. Avšak projet to lze.Amazon napsal:Zdravim, tak jsem úspěšně zvládl 1 díl "Gerlachu", bez jediného pádu, z čehož mám velkou radost, super práce jak Danovo, tak Zbyňkovo, tak by to asi mělo být. Pánové, před oběma smekám. Teď se vrhnu na druhý díl, ale mám z něj trošku obavy, protože trať 321 je daleko náročnější na PC než BP, tak jsem mooc zvědavý
Dane, skvělá práce
Ahoj, aktivitu jsem dělal 4 měsíce +/-Banán napsal:Ahoj Dane,tak 1.díl bez jediné chyby a bez jediného pádu!!!!V 2.díle aktivity jsem dojel zatím jen do Vrůtek a taky bez jediné chyby a pádu i sms soubory-vše o.k. parádní aktivita,jen by mě zajímalo jak ti dlouho trvalo dát aktivitu do finální podoby od samého začátku??Radek.
Tak to je pěkná doba,ale myslím že za to, to určitě stálo!!!Do dalších takto pěkně propracovaných aktivit přeji mnoho úspěchů!!!No nic v Kraľovanech už na mě píská výpravčí,tak se měj a já zase popojeduDan J. napsal:Ahoj, aktivitu jsem dělal 4 měsíce +/-Banán napsal:Ahoj Dane,tak 1.díl bez jediné chyby a bez jediného pádu!!!!V 2.díle aktivity jsem dojel zatím jen do Vrůtek a taky bez jediné chyby a pádu i sms soubory-vše o.k. parádní aktivita,jen by mě zajímalo jak ti dlouho trvalo dát aktivitu do finální podoby od samého začátku??Radek.Jen můžu říct, že do takovéto mamutí aktivity a ještě dle reálu, i když s nějakými odchylkami od skutečnosti, se dlouho nepustím. I když už zraje v hlavě jeden zajímávý osobák 1987/88, ale teď už mám skoro hotovou takovou oddechovku pro Ztracenou Old a až Pikku vydá model Všudybylky, tak mám hotovou více jak 3 hod. aktivitu pro DVK "Den Železničářů". Opravu aktivit pro 321 jsem musel odložit, Martin má chybku v návěstidle před Č. Těšínem, už jsme si psali, takže až po aktualizaci. No a ještě se vyskytnul problém, nefungují stránky Jardy Brabce. Jardovi jsem psal, ale zatím žádná odpověď, takže nevím co se dějě a z tohoto webu hojně využívám např. ČSD T478.1230.
S pozdravem Dan.
Jarda mi před pár dny psal, že má problémy s internetem.Dan J. napsal:........ No a ještě se vyskytnul problém, nefungují stránky Jardy Brabce. Jardovi jsem psal, ale zatím žádná odpověď, takže nevím co se dějě a z tohoto webu hojně využívám např. ČSD T478.1230.![]()
Ahoj, co ti tam vyskočilo? Každý s testerů to projel? S pozdravem Dan.Stan napsal:V Pardubicích jsem skončil,nepřejedu přes okno s informací.Sice jsem si ho vyhodil,ale jet znovu jsem se zatím neodhodlal.Stan
Ahoj. Já se divím, co ti tam může blbnout? Loose con tam žádné nejsou. Takže pokud by chyběly nějaké vozy, tak by to odhalil CB nebo podobný program hned na začátku. Je pravda, že pokud nestíhá PC, tak hlášky někdy vyskakují jen tak. Potom by mne tedy zajímalo, jen pro informaci, co jsi udělal v těch Pardubucích, že jsi nakonec projel. Mně při tvorbě zlobila jen Praha. Pardubice, Českou a Olomouc jsem projel v pohodě a za svou osobu mohu zodpovědně říct, že jsem 1. i 2. díl projel tak 10x a na BP bez jediného pádu. Navíc, abych MSTS odlehčil, tak jsem ve velkých stanicích použil nové LP vozy z webu Jiříka TK, které jsou dělané 1 vagón =10 vozů.Stan napsal:Zřejmě řádně msts neznáš,tak raď jen to,o čem víš.Jet znovu musím,když provedu zásah do aktivity a potom jsou uložení nefunkční.Přece jen s msts pracuji už skoro 4 roky.Stan