ZSSK BDs - Bdsee

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
Liademov skorší repaint ako Viaxernov, ktorí som teraz náhodou objavil na starom pokazenom disku (na chvíľu som ho zapojil) Takže ak Liadem a Viaxer budú súhlasiť tak to v tomto stave pustím von....Totižto skin bol nedorobený, musel som dotexturovať niektoré partie a B čková textúra je celá od Viaxerna.

new-1.JPG

No tak ten najbrt 449 od Liadema nebude, pretože Liadem mi písal, že to nie je jeho.....Tak nič.

Všechno zelené a červené v dnešní modro modré době přijde více než vhod, v této tuplované kvalitě obzvlášť! :rolleyes:

Ja si myslím, že rozrobeného toho máš celkom dosť.....Spolupráca s Liademom a Viaxernom je myslím si dostačujúca.... :)

Potrebujem niekoho na test Bds450.....Ide o to aby som zistil či to v MSTS šlape ako má.....Nemám MSTS ani OR, tak potrebujem vedieť či je možné začať LOD.....Píšte len spoľahliví ľudia, ktorím ja verím.

Alebo mi stačí aj pomoc , ako fungovať na OR bez MSTS.

Dem: Můžeš to poslat třeba mně, pokud chceš,rád se na to podívam a vyzkouším vše v MSTS a OR

Testy dopadli dobre.....Takže prídem s práce spravím lod a ešte dneska to dám von.

Tak som zo sebou poriadne vybabral........Odinštaloval som MSTS ktoré mi aj tak nešlo a spolu s ním aj zložku ffedit......Bol by niekto ochotný mi ju zbaliť a poslať? Dík.

No na ten zelený sa tešiť nemôžu Liadem. Ten je zverejnený :)

Daniel Marek ty si sľúbil nejaký voz a tvrdil si že na to nezabudneš......Existuje reálne ten voz?

...Daniel Marek ty si sľúbil nejaký voz a tvrdil si že na to nezabudneš......Existuje reálne ten voz?
Existuje jeden, trošku jiný, přeházení textur bude chvilková záležitost: (snad se nebudeš zlobit za Trsko) Ještě ten vůz voní novotou, je to výsledek dnešní práce. ;)
Bds.jpg

Back
Nahoře