Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Takže odstránený trojfázový alternátor, dosadený CZE.....Typovo tento Bdsee vychádza s vozu Bds index 450....Robili sa aj s indexu 449, ale keby som mal urobiť každý jeden typ Y vozu, tak do konca života už nič iné ako Y-ny robiť nemôžem....
Takže sa uspokojte s jednou variantov Bdsee. Teraz idem na futbal, takže ak bude chuť tak okolo pol noci bude LOD a test a zverejnenie....
Treba to dokončiť tak aby žiadne úpravi nebolo treba robiť. Model je verejný aj pre 450 aj pre 449....Takže bez úprav....A strechu a čelo by som prerobil. Je to malované. To na svojich modeloch nerád vidím. Inak to bude fajn.
Malované to není, jen jsem musel hodně bojovat s odlesky. Takže to maskování odlesků tam je znát. Nevím, ale třeba tenhle vůz má dynamo na této straně, která je vyscreenovaná
No kreslená , alebo nekreslená, takto to nie je dobre.......Takže s tým niečo treba urobiť. pozri si všetky Y-ny ktoré boli doteraz vydané. ANi jeden nemá takúto malovku na sebe.....A prosím ťa ukáž mi origo fotku toho bds nech vidím, či netreba fakt robiť úpravu na modeli.
Nechci Demovi zatentovat vlákno, ale kolik ti dalo práce a úsilí vytvořit takovou přepěknou rybinu? Z toho dělat skiny musí být opravdu jedna radost ...