ZSSK BDs - Bdsee

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
Takže odstránený trojfázový alternátor, dosadený CZE.....Typovo tento Bdsee vychádza s vozu Bds index 450....Robili sa aj s indexu 449, ale keby som mal urobiť každý jeden typ Y vozu, tak do konca života už nič iné ako Y-ny robiť nemôžem....

bdsee.jpg

Takže sa uspokojte s jednou variantov Bdsee. Teraz idem na futbal, takže ak bude chuť tak okolo pol noci bude LOD a test a zverejnenie....

Vydanie sa odkladá......Sú tam niektoré nedostatky na mapovaní (zmena textúr a nesedia presne) , takže to dnes nestíham....Možno zajtra.

Vzhledem k času odeslání příspěvku myslíš dnes jako dnes a zítra jako zítra nebo zítra jako dnes? :D

Nespěchej, nemáš uzávěrku ... kvalitní práce se nedá uspěchat!

Treba to dokončiť tak aby žiadne úpravi nebolo treba robiť. Model je verejný aj pre 450 aj pre 449....Takže bez úprav....A strechu a čelo by som prerobil. Je to malované. To na svojich modeloch nerád vidím. Inak to bude fajn.

Malované to není, jen jsem musel hodně bojovat s odlesky. ;) Takže to maskování odlesků tam je znát. Nevím, ale třeba tenhle vůz má dynamo na této straně, která je vyscreenovaná

tie odlesky sa dajú aj inač odstrániť ako len razitkovaním a klonovaním vrstiev ;) Liadem to písal samizda v mojom vlákne

No kreslená , alebo nekreslená, takto to nie je dobre.......Takže s tým niečo treba urobiť. pozri si všetky Y-ny ktoré boli doteraz vydané. ANi jeden nemá takúto malovku na sebe.....A prosím ťa ukáž mi origo fotku toho bds nech vidím, či netreba fakt robiť úpravu na modeli.

p.s: podľa toho čela to vyzerá na 450.

Ano, je to BDs 450, má dynano přímo na nápravě pod tím "vykukovacím" okénkem na této straně. S tím čelem něco udělám teda

No ale to nie je dynamo.....To je trojfázoví alternátor. Dynamo je to čo má kardan od vedľajšej nápravy....

A zisťujem, že mám presne opačne podvozky....

Nechci Demovi zatentovat vlákno, ale kolik ti dalo práce a úsilí vytvořit takovou přepěknou rybinu? :eek: Z toho dělat skiny musí být opravdu jedna radost ...

Back
Nahoře