ZSSK BDs - Bdsee

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
To nebude asi jeho foto......Videl som to ponúkať niekde niekoho v Trainz komunite.

https://trainz.rypi.cz/download/zobrazit/181-cd-bds-450-yb-st-bohumin/

ale skor tam ide o skin za prachy......

Už som došiel nato ako to že to mám opačne......449 a 450 to majú presne zrkadlovo opačne....Nechápem zmysel, ale je to tak.

449:

http://www.sportsarka.cz/fotky24799/fotos/_vyrp13_6410BDsc.jpg

A ja som to proste pri uprave zabudol otočiť...Takže ten zelený čo som ho vydal je zle....Bude upgrade.

Dem, vynikajúca práca, som rád, že sa ti to napokon podarilo. Ak môžem poprosiť, keď ho dokončíš, poslal by si mi zdroják? Rád by som ho exportol do RW. Alebo Heklovi, on robí vozne lepšie, ak s tým bude súhlasiť. Taký vozeň sa nevidí každý deň.

Dikes.

Pijte krv jeden druhému, ale poprosím mimo toto vlákno. Dík.

Mne trošku pilo krv to kým som zladil vetraciu mriežku s náterom........Dokonalé to nie je, ale lepšie to už asi nedám.

new-1.JPG

p.s: a poprosil by som všetkých diskutujúcich aby sa vzájomnému osočovaniu v tomto vlákne vyvarovali......Degraduje to moju prácu a aj chuť do práce.

Ani toto nemám nafotené. Keďže je len jeden bok, tak toto celé som si musel vyrobiť. Čelo tiež nemám. Strechu tiež nemám. Snažím sa to poskladať s dostupných materiálov. Najlepší je pdf projektu tej školy. Tam vidieť tú farbu strechy najlepšie. S fotiek je to nepoužiteľné, lebo od slnka a od toho uhlu fotenia je tá farba úplne mimo...

Hodila by sa mi nejaká doplňujúca foto....Prechodové dvere neviem akú farbu majú.....Nemáte niekto? Prebrúzdal som celí net, ale fotka čela nie je nikde....

Dem, keď náhodou bude na stanici vo Zvolene odstavený, tak sa pokúsim ti tie zvyšné detaily dofotiť. Kedy to ale bude, to ti neviem povedať.

No to je jedno kedy. Zatiaľ urobím podľa toho čo viem a niečo si vymyslím a potom bude upgrade ak dofotíš.

Aktuálny stav je teraz takýto:

new-1.JPG

A tady je důkaz toho, že jde skinovat i tehdy, pokud nejsou materiály na oba boky/čela... Stačí jen snaha a chuť k tomu, to vyrobit a nějak to dotáhnout do konce! Deme, velký palec nahoru, vypadá to luxusně! :)

Vy máte šťastie že to tam nesiaha nie ja :) Inak by nič nebolo, kým by to niekto nedofotil.

Nechci Demovi zatentovat vlákno, ale kolik ti dalo práce a úsilí vytvořit takovou přepěknou rybinu? :eek: Z toho dělat skiny musí být opravdu jedna radost ...
S rybinou není až tak velký problém. Do Photoshopu existuje krásný plugin s názvem RectilinearPanorama. Ten tyhle problémy umí srovnat.

Photoshop je dosť zložitý aspoň na mňa, ale celkom dobre to ide aj v Zoneri.

p.s: no teda 49 eur len ten plugin....

Malá ukážka interiéru.....Je to kompromisne, pretože reálne je každé kupé iné, ale ja na to nemám miesto na textúre.....A nechce sa mi pridávať plus materiál.....

new-1.JPG

Back
Nahoře