Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Já to dnes celé projel Railjetem, oproti Danovi tam mám i sem tam nějako zástavbu či vegetaci a žádný problém. Blatec jsem provokoval změnami pohledu kamer a vše šlape jak hodiny. Jel jsem to na notebooku, protože mé nadupané stolní počítače by to nedaly. :D Poslední dnešní verze OR

Ahoj Zbyňku jsem v Ostravě, jak jsem psal, takže to nevyzkouším, zkus to prosím projet s panťákem od Jardy, pokud to padne i tobě, tak je jasné, že to dělá RegioPanter.
Dan

Tak zatím jsem v Pardubicích a padlo to jen jednou na příjezdu do České Třebové, kde se vytížení grafické paměti přehouplo přes 2300 MB. Chybové hlášení "Out of memory...". Tam je vidět, že OR nevyužije efektivně víc jak 2GB grafiky a ta bude asi i nutnost. Na kartách s menší pamětí to bude padat nejspíš velice často. Cestou jsem potkal také celkem dost šediváků. :-(
Jinak fps na mé sestavě všude 30 - 60 (FPS Lock na 60) dle zastavění stanic.

Já to dnes celé projel Railjetem, oproti Danovi tam mám i sem tam nějako zástavbu či vegetaci a žádný problém.
Tak u mne zase ten samý pád (volná jízda), i s Rail Jetem. Zbyňku, prosím, mohl by jsi mu nějak poslat složku sound? nebo pak popřípadě další pracovku, ať vím, jestli se něco nezměnilo.
Ak zmena súpravy nepomôže, skús celú súpravu zastaviť nejaký ten kilometer, dva, pred pádom a do danej lokácie iba preleť s kamerou, či to padne tiež.
Tak jsem zastavil s Rail Jetem před zhlavím a ve volném pohledu jsem to místo prošěl. Takže se asi OR nelíbí české zvuky našich vlaků, co teď?
Dan

Díky moc za pochvalu, další aktivity určitě chystám, jen mne mrzí to padání trati BP, snad se to vyřeší.
Dan

Ahoj, takže ukázka z další rozpracované aktivity, Os 3637, Os 13021, 30.12.2016 (vím, že sníh nebyl, ale co... Když je teď. :-):
Olomouc hlavní:
Os3637_001.jpg
Os3637_002.jpg

Konečne som mal možnosť si zahrať tú aktivitu s Pendolínom, dalo mi riadne zabrať pozhánať "milión a pol" nových modelov, aj keď nie úplne všetky... A v aktivite som sa dostal zatiaľ iba po Olomouc, kde mi OR crashol že out of memory - a to mám grafiku s 8 giga... Tak ako napísal Icik, OR túto pamäť vôbec nevie využiť.

Ono už v Ostrave hl. n. som mal fps asi 20, pred príchodom do Svinova mi OR šklbol asi na 30 sekúnd, potom sa to pohlo a ďalšie consisty boli celé šedé... Takže v Svinove save / load a zníženie dohľadnosti na 2000.

Inak aktivita sa mi zdá parádna, kvalitou spadá jednoznačne medzi moje "Top 10". Najviac sa mi páči tá rôznorodosť a pestrofarebnosť consistov, vytvára to celkovo lepší dojem a zážitok. Čo sa týka funkčnosti trafficu, šlo to zatiaľ úplne bez problémov, čo je jedna z najväčších výhod prečo robiť aktivitu priamo pre OR.

Do Olomouca som prišiel s náskokom cca 3 minúty, to je v pohode?

Ahoj, jedeš podle jř, takže když vidím jako fíra, že mám v čase náskok, tak zpomalím. :-) Někde je hold jízda benevolenější a nemusím to smažit na 160. :-)

No jo, no co se dá dělat, Palacký ze mne asi nebude... :-) :-) :-) :-) Nic, k věci, Bobe, ty to budeš vědět určitě, prosím tě, nevíš který parametr musím upravit, abych posunul světelnou placku na své místo? Už jsem to tady někde řešil a dostal i radu, ale zapadlo to někdam zde na fóru a nemohu to najít. :-)
reflektor.jpg

Bobe díky, pomohlo, je neshoda v osvětlení traffic, je tam jiné číslo od středu. Jinak vrátím se ještě k Pendolínu. První šediváky jsem potkal až v Olomouci na nákladním, padlo mě to až v Třebové a Praha nepadla ani jednou. Pak jsem potkal šediváky na Smíchově, Save, Load a dojeto až do konce. Tím více mě štve ta trať BP, dělají to zvuky vlaku. Teď mi Zbyněk poslal pracovku, jsem ale v práci do večera, tím se k aktivitě a BP dostanu po neděli.
Dan

Já jsem Pendolíno jel zatím do Olomouce, tam mi to před Olomoucí padlo, jinak žádný šedivák nikde nebyl, tři minuty náskok. jen v Ostravě a na Svinově se mi nepostavilo návěstidlo. Tak jsem jel proti červené.
Úpravu pro OR mám.

Mám otázku - aktivitu jsem ještě nestahoval a nejel, ale těším se na ni. Když to dám do složky s MSTS, nerozhází mi to jiné aktivity či samotné MSTS a půjdou vozidla nahradit přes Activity Converter?

S MSTS ti to neudělá nic, ale bacha na vozy jen pro OR, ty v MSTS nesputíš. Aktivitu samozřejmě taky ne.

Back
Nahoře