Ahoj Dane, konečne som prešiel tú pendolínovú aktivitu a musím povedať, že je super. Predsaj ale uvediem pár pripomienok.
1. Statické consisty - v Č. T. ich bolo naozaj priveľa. Musel som si znížiť dohľadnosť na 500m, pretože pri vyššom čísle OR nekompromisne padol pri prechádzaní okolo stanice v Č. T.. Ak by to padlo aj pri 500m, ďalej by som sa už nedostal. V Prahe detto, 1000m mi vytváralo biely traffic a občasný pád out of memory, pritom som stál na mieste a nič nerobil. Olomouc bol tiež na hrane a pri mojom príchode OR padol na zadok.
2. Dynamické počasie - je naozaj super. Bolo by ale fajn nastaviť jednotlivé prechody počasia na dlhší časový úsek, najmä čo sa týka zmeny oblohy. Tiež by bolo fajn nenastavovať zatiahnutie oblohy na maximálnu hmlu, kedy sa úplne stratia všetky oblaky. Vyzerá to dosť zle a nerealisticky a to najmä preto, že táto hmla je farebne v OR silno šedá.
3. Stoj, ďalej ani krok - priznám sa, nehral som aktivitu s cestovným poriadkom pribaleným k aktivite, ale išiel som podľa pendolínových rýchlostníkov - samozrejme iba tam kde platia. Z Pardubíc som vyštartoval načas úplne kľudným tempom. Kdesi pred Prahou a na jej začiatku ma viac krát čakala stopka. Keby len jedna, ale po chvíľke ďalšia a ďalšia. Jediné čo som teda robil bolo, že som sa stále rozbiehal a brzdil až takmer k úplnému zastaveniu, kedy opäť naskočilo voľno. V Libni bola tiež dlhšia červená, následne som na Hl. N. prišiel presne načas. Príde mi to tak, že som mal ísť po celej trase aspoň o 10 km/h pomalšie, aby som prešiel trasu bez zastavovania. Je to takto aj v reále?
Ďakujem.