Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Prosím, nějaká pražská ČD 750 může být i pro MSTS, ale novější skin by bodnul. Období, rok 2018.

Prosím, nějaká pražská ČD 750 může být i pro MSTS, ale novější skin by bodnul. Období, rok 2018.
Troufnu si tvrdit, že taková kombinace neexistuje. Maximálně 750.7... Poslední loko 750 u ČD - 750.042, byla v roce 2017 sešrotována. Poté už u ČD nezbyla ani jedna. ;)

A jiná spol. okolo Prahy, klidně i ČDC. Bylo mi sděleno, že mohu použít směrování zvuku na 754, že motor je shodný, takže stop start + 3D kabina. Samozřejmě Kocour v aktivitě zůstává. Prozradím, že to bude další mašina hráče.

Zdar chlapi. Nevíte někdo, nebo nemáte někdo Sergeje, ČSD T679.1600? Myslím, že jsem jej kdysi pro MSTS viděl, ale nemám. Pro OR, si jej opravím.

Hoši odbočím.
Pro stavitelé tratí, tahle skrytá návěstidla pčiplesklá u výhybek jsou pro Open Rails, hotová zkáza. Pokud jede AI na vozy, je obrovský problém, poněvač nejde umístit před klacek požádání proti stůj a aktivita končí pattem.
navestidlo.jpg

Ahoj.
Chlapi, najde se někdo, kdo umí v s. souboru upravit, aby nesvítil v noci interiér vozu? Maďaři takhle upravovali spousty vozů, dokonce, když mi kdysi naopak vagón nepřehazoval noční vzhled a zářil jako ve dne, tak mi zde někdo poradil, co v esku přepsat a fubgovalo to. Kdyžtak prosím do SZ. Opravil bych celý balík vozů odstavených noc daly by se použít do Sv a po setmění by se nerozsvítily.

Tak s s. souborem neporadil nikdo, ale to jsem psát nechtěl. :-) Chystaná aktivita samotného Sv 103140, má necelých 12 hodin, no a napadla mne stršná prasárna. Aktivita bude mít dvě zakončení. Zatímco Sv 103140 z Ostravy (zač. v 8 ráno), zakončí hráč v pražských Stodůlkách, kde končí trať BP, v 19:43, druhý konec bude malinko delší. Rozdělení do dvou konců aktivity z Malešic a co kdyby druhý konec pokračoval přes půlnoc? :-) Co přesně zatím neprozradím. Jen čekâm ještě na úpravu jednoho vozidla pro OR.

Ahoj chlapi, tohle mi hlava nebere, kolik je maximálka při přepravě jeřábu UK 25? Když jede pracovní vlak, přeci nepojede 20 km/h? V prospektu je uvedeno 20, ale to by měla být rychlost při práci, ale přepravní jsem nikde nenašel.
UK25.jpg

Tak s s. souborem neporadil nikdo, ale to jsem psát nechtěl. :) Chystaná aktivita samotného Sv 103140, má necelých 12 hodin, no a napadla mne stršná prasárna. Aktivita bude mít dvě zakončení. Zatímco Sv 103140 z Ostravy (zač. v 8 ráno), zakončí hráč v pražských Stodůlkách, kde končí trať BP, v 19:43, druhý konec bude malinko delší. Rozdělení do dvou konců aktivity z Malešic a co kdyby druhý konec pokračoval přes půlnoc? :) Co přesně zatím neprozradím. Jen čekâm ještě na úpravu jednoho vozidla pro OR.
Bere vůbec OR aktivity přes půlnoc?

Back
Nahoře