Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Troufnu si tvrdit, že taková kombinace neexistuje. Maximálně 750.7... Poslední loko 750 u ČD - 750.042, byla v roce 2017 sešrotována. Poté už u ČD nezbyla ani jedna.Prosím, nějaká pražská ČD 750 může být i pro MSTS, ale novější skin by bodnul. Období, rok 2018.
Ta je v TBP. Nic, použiju z webu od Josefa. Nebo upravím tu v TBP. Ještě uvidím, já chtěl přímo z Lužné.A není někde 781.529?
Bere vůbec OR aktivity přes půlnoc?Tak s s. souborem neporadil nikdo, ale to jsem psát nechtěl.Chystaná aktivita samotného Sv 103140, má necelých 12 hodin, no a napadla mne stršná prasárna. Aktivita bude mít dvě zakončení. Zatímco Sv 103140 z Ostravy (zač. v 8 ráno), zakončí hráč v pražských Stodůlkách, kde končí trať BP, v 19:43, druhý konec bude malinko delší. Rozdělení do dvou konců aktivity z Malešic a co kdyby druhý konec pokračoval přes půlnoc?
Co přesně zatím neprozradím. Jen čekâm ještě na úpravu jednoho vozidla pro OR.
ORCZ ano i bez jakýchkoliv doplňování + 24 hodin. Už dávno odzkoušeno a dávno oznámeno autory ORCZ.Bere vůbec OR aktivity přes půlnoc?