Aktivity Efko3

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna efko3
  • Datum začátku Datum začátku
Aktivita EF3-5903 (BP):
1. při prvním průjezdu Havlbrodem aktivita končí hlášením "Vlak vykolejil". Způsobeno kolizí nákl. vlaku od Jihlavy s odstavenými vozy (zde Servis 1 jako "hnací vozidlo"). Zde jsem si to mohl způsobit sám, při náhradě vozu v této soupravě za jiný, podobný. Pomohlo odstranění servisu s odstavenými vozy.
2. po provedení otočky v Oseku ja na odjezdovém návěstidle neustále "Stůj". Projede motor směr Kolín, potom rychlík směr Hradec, stále červená. Čekám do okamžiku, kdy se začnou "ztrácet" soupravy vozů, pak už hru sám ukončím. Projetí jsem zkoušel několikrát, otočné body jsem si pohlídal, situace je stále stejná.
Prosím o radu - kde by mohl být problém?

Ahoj,nemůžu spustit Tvojí poslední aktivitu vždy se ukončí při spouštění světa a po chvíli padne do oken.CB ani AA nepoukazují na žádnou chybu, měl jsem velkou chuť se projet po staré ''tišnovce'',škoda!

zkus v editoru úkolu odebrat nějaký trafic - je tam 7 souprav a asi Ti nestíhá PC (měto u některých aktivit pomáhá ) , jinak nevím
v tom Oseku mě to taky ze začátku dělalo problém, nakonec jsem musel přeházet koleje ( na kterou jedu a po kterých je provoz ) a pak to šlapalo jak má. Já tam jel při testech asi 7x . taky to může způsobovat verze BIN - já mám poslední 1.8.0105

Naposled editoval moderátor:
Tak zkoušel jsem odebrat trafficy,ale to jsem zjistil,že to tím není! Aktivitu spustím jenom v tom případě,když tam není 810 nebo 242 vyzkoušel jsem i jiné stroje ale se dvouma lokomotivama v soupravě se mi aktivita nespustí. Vždy zamrzne při spouštění světa,nevím čím to může být?

Tak to bohužel nevím. Někde se tady řešilo spojování lokomotiv a problémy s tím, ale to se týkalo jiných trakcí a pro Win-Vista

Asi BINem. Zkus si ho přeinstalovat a jestli chceš mít jistotu absolutní funkčnosti, tak si nainstaluj ten z DVD BP.

Tak vyzkoušel jsem několik BINu i s instalačního DVD od Zbyňka,pořád nic. Vyzkoušel jsem na čele vlaku i různé elektriky (242,230,362 i 350) aktivita se nenačte,ale naštestí vlak může být vedený motorovou lokomotivou. Zvolil jsem tedy ''Bardotku'' v HB se asi z rána nevyspí,cestující s dáli budou slyšet příjiždět vlak a doufám,že budu stíhat časy vzhůru do Žďáru! :D

Chlapi díky za rady! Kdyby ještě někoho něco napadlo dejte vědět! Díky!!!

efko3 napsal:
Tak to bohužel nevím. Někde se tady řešilo spojování lokomotiv a problémy s tím, ale to se týkalo jiných trakcí a pro Win-Vista
Já měl ve Vistách podobný problém, dvě lokomotivy se v žádném případě nechtěly spojit, vždy MSTS padl.. Tak jsem zkusil dát traktor obráceně a už to funguje. Není to problém XP a sedmičky jsem tímto provokovat nezkoušel.

Zdravím.
Chtěl se zeptat, jaké vozy potřebuju mim TBP 8 a kde je seženu k aktivitě Os 5905/5910/5911
Moc děkuji

Tady Ti nezbývá nic jiného,než vypsat do int. vyhledávače chybějící vozidlo po vozidlu a dohledat se jich sám. Chybějící vozidla Ti ukáže program Activity analysis.

Já si myslím, že je to vcelku dobrá věc. Já je používám hlavně když projíždím stanici, tak tam šupnu LP vozy a stejně to nikdo nepozná :D
Bylo k tomu arogantnímu projevu Draca o LP vozech a že má sYlnou sestavu :D.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,
teraz pozerám do burzy a tvoja aktivita ma celkom zaujala. Lenže si ju nemôžem stiahnuť, lebo ten server mi hlási, že som už niečo sťahoval, aj keď som v poslednej dobe určite nič nesťahoval.

Takže by som sa chcel spýtať, či radšej nezavesíš aktivitu niekomu na web, keď nie, tak radšej na uloz.to

A nejaké to základné info o aktivite by tiež nebolo na škodu

tak tady je to na uloztu ( já to tam nezkoušel, vždy při pokusu mi to nahlásilo " chyba, vnitřní chyba programu " - teď se to podařilo až přes Internet Explorer

http://ulozto.cz/xMSt9Ww/ef3-ec-271-rar

efko3 napsal:
tak tady je to na uloztu ( já to tam nezkoušel, vždy při pokusu mi to nahlásilo " chyba, vnitřní chyba programu " - teď se to podařilo až přes Internet Explorer

Že se nedomluvíš s nějakým aktivitářem ať Ti Tvoje aktivity přidá na svoje stránky. Určitě by byl někdo ochotný.

Zdravim Tě Efko3.
Rád bych si zajel akt. EC-271.
AA mi hlásí, že nemůže najít:
D_AnRa
B_AtlasExcavator_Rail
Co to je a kde to je? Nikdy jsem se s tim nesetkal, vyhledávač mi to nebere. Prosím nakopni mne kudy, tudy.
Díky a ať se daří.

Pepan z Bíliny napsal:
Zdravim Tě Efko3.
Rád bych si zajel akt. EC-271.
AA mi hlásí, že nemůže najít:
D_AnRa
B_AtlasExcavator_Rail
Co to je a kde to je? Nikdy jsem se s tim nesetkal, vyhledávač mi to nebere. Prosím nakopni mne kudy, tudy.
Díky a ať se daří.

Tak nic. Už jsem to vydoloval u Němců.

Šnek napsal:
efko3 napsal:

Že se nedomluvíš s nějakým aktivitářem ať Ti Tvoje aktivity přidá na svoje stránky. Určitě by byl někdo ochotný.

Vždy jsem posílal svoje aktivity k Blackwolfovi, ale už jsem mu posílal Pernštejský slavnosti i EC 271 a buď mu nedošli nebo nemá čas tak jsem je dal na uložiště

Back
Nahoře