Pikku
Pomocník strojvedoucího
Omluv netřeba. Řešení s animovanými světly není ideální, ale mě se to líbí. Vrtoch starcův, abych tak řekl.Aha! Tak to se omlouvám. Už si to budu pamatovat. Děkuji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Omluv netřeba. Řešení s animovanými světly není ideální, ale mě se to líbí. Vrtoch starcův, abych tak řekl.Aha! Tak to se omlouvám. Už si to budu pamatovat. Děkuji.

Aha. Z obrázku to nepoznám, že pajdulák nechybí, ale sedí vzadu (většinou není žádný, tento nešvar není na štěstí na všech mašinách).Není to zrejmě tento případ
... (většinou není žádný, tento nešvar není na štěstí na všech mašinách).
Chlapi, tohle je opravdu spíš můj rozmar, moc se mi to líbí a obětuji definice svícení za textury LED nebo obyč. světel. Panáka v kabině považuji osobně taky za nešvar.... tady jde navíc o vychtávku na pricipu animace modelu při otáčení směru jízdy. ...
Nebyl jsi náhodou v Bratislavě?Ovčáček
Chlapi, tohle je opravdu spíš můj rozmar, moc se mi to líbí a obětuji definice svícení za textury LED nebo obyč. světel. Panáka v kabině považuji osobně taky za nešvar.Ale nemůžu si prostě pomoci, cpu to do všech parních, motorových i elektrických modelů nové generace. Musíme všichni tak nějak doufat, že mě tento zlozvyk přejde.
![]()

Jistě, pořád testujeme a zkoušíme. Nejsou to jen světla, ale přiznám se, že z nich mám asi největší radost. Ještě jednou chci poděkovat @Dodo a @Josef Vogeltanz za jejich snahu, invenci a píli.Dá se eště upravit barva těch světel? Takhle je má oproti originálu "nezdravě" bílé. Ve skutečnosti je barva led víc "teplejší".
Jo jo, to známe.Dočetl jsem to až sem a přitom mám co na práci
...
.. No na 380 je to perfektne za tým sklom.
Dá se eště upravit barva těch světel? Takhle je má oproti originálu "nezdravě" bílé. Ve skutečnosti je barva led víc "teplejší".
... Pokud jste dočetli až sem tak evidentně nemáte co na práci. Jo, a nový model mesouna má pouhých 97 tis. polygonů. Jo, a LODs nejdou, protože je model v prvním LODu moc polygonově náročný a conv3ds to prostě nedá. A NIM Němka bude samozřejmě taky.