751001M.S.
Pokladník
Není to vůbec zlý jen to chce trošku hlídat tvary kastle a i některý detaily
jinak suprový
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No to je právě ono, fakt jestli má někdo kocoury v oku tak je to Neznamsebe a ty Kebarkovy desetileté jsou taky suprové. Tohle moje dílko je jen takový vedlejší produkt.Není to vůbec zlý jen to chce trošku hlídat tvary kastle a i některý detailyjinak suprový
To jsou dost viditelné a důležité chyby.v oku je mám i já a jiní co jim to jezdí v okolíale tak u tebe je jen blbě rozměrově bouda, okna, ohlej vrch střechy a u té 833 ta placka se šroubovkou
jsou noTo jsou dost viditelné a důležité chyby.![]()
Ber to tak, že jsem vymodeloval stroje pomocí AI.jsou no![]()

Jako jedinec s mírným ADHD už dávno modeluji něco jiného.A já mám trochu horší fotky na 703.051, byl by zájem?Akorát jsem to prostě fotil přímo v rotundě depa, venku jsem ho nezastihl...
![]()

Model zatím není zveřejněn.Při pokusu o stáhnutí balíku se mi otevře nové okno, které hlásí chybu proxy wedos.protection (503). Netuším proč.
Jo taak, v pořádku.Model zatím není zveřejněn.
Moment, jako malé hektory? Ty jsou venku už. Teď zkušebně stahuju. Do TS20xx je připravuje DaMo, ty ještě nejsou.Jo taak, v pořádku.![]()
Čau. Tak nejdou stáhnout...Moment, jako malé hektory? Ty jsou venku už.
Teď jsem je stahoval, potřetí dnes. Asi jakýsi šotek na lince.Čau. Tak nejdou stáhnout...