Přesně tak. Tady to je blbě vidět, ale přece jenom: (rok 92)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Švýcarské vozy pro OR i MSTSNo, kdyby byl ke sažení origoš model, bylo by to super, ale nikde jsem nenašel, vlastně ani nevím, jaký typ vagónu přesně hledat.
Ahoj tenhle web znám, ale já tam ten typ nevidím, co jsen viděl fotky těch ČSD, tak mají WC uprostřed a jsou velkoprostor. Nebo se pletu? To už mi ta?m jdou víc ty PKP, co odtama mám. Který to je typ? Ten 1920?
Když se podíváš, tak ty polské vozy jsou stejné, jako švýcarské a italské TIPO 1921. Je to stejná konstrukce ,epocha II 1920 - 1945.Ahoj tenhle web znám, ale já tam ten typ nevidím, co jsen viděl fotky těch ČSD, tak mají WC uprostřed a jsou velkoprostor. Nebo se pletu? To už mi ta?m jdou víc ty PKP, co odtama mám. Který to je typ? Ten 1920?
Vím, ale ten model je strašně starý, je to jedna z prvních parních mašin z dob MSTS, Srovnej si Němky nový a starý model.Akorát... Proč nepoužít 555.0153 z VŽD, která tam v reálu jezdí?![]()

To ani není skin, jen jsem na to hodil jiný filtr a jebat. Ty písmena jsou v tak malém formátu, že to nemá cenu řešit.Předem sry za rýpání, ale nemá být to označení nového skinu např. Btme 125-(přepočítaná kontrolní číslice)? Takhle máš 2 skiny stejného čísla a mění se jen kontrolní - u jednoho z nich to jen bude špatně.
Je to něco jako kdybys měl 749.006-3 a přepsáním tabulek na 749.006-7 bys to považoval za stroj jiného čísla.![]()