Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
CSD_Baplmpack_upd.jpg
Můžete stahovat opravený ČSD Balm Pack, pokud jste stahovali z webu dříve, starý pack smažte a nahraďte novým.
- zrušeny verze "odstavený noc", nahrazeny dynamicky se ztmavujícím interiérem s názvem "mimo službu". Lze použít, jak pro odstavené vozy v nádražích, tak do služebních vlaků, vlaků bez přepravy cestujících. Do vozů nenastupují paxové i když budou zavěšeny v soupravě hráče.
- doplněny nové skiny.

Stahovat můžete ZDE

CSD_M131-1_pack.jpg
CSD_BDlm_pack.jpg
CSD_Blm_pack.jpg

Ahoj, můžete stahovat "nestory" lokálek z let 1980, motorové vozy M131,1, BDlm a Blm.

Varianty vozidel:
M131,1:
Mimo službu, Sv: Služební vlak, vůz bez přepravy cestujících, vrak vozu.
BDlm a Blm:
Zima s kamny, mimo službu, Sv: Služební vlak, vůz bez přepravy cestujících, vrak vozu.

Stahovat můžete zde

Prosím, nemá někdo nafocené ty rychlíkové 4 n. vozy z Dolní Lipky. Našel jsem podobný model vozu. I když by mne zajímalo, jestli je pro MSTS/OR i origoš model. Vím, že vůz není český, takže mám na mysli zahraniční model.

Jo jo, původně jsou to vozy ze Švýcarska. Ale škoda, žes fotky nepoptával o pár dní dřív, v sobotu jsem s tím jel "okružní jízdu" přes Chornici, Boskovice atd. :) Ale rozhodně jsem s nimi nejel naposled, takže je někdy můžu nafotit, pokud je na ně alespoň přibližný model. ;)

20250705_110809.jpg

No, kdyby byl ke sažení origoš model, bylo by to super, ale nikde jsem nenašel, vlastně ani nevím, jaký typ vagónu přesně hledat.

Ahoj tenhle web znám, ale já tam ten typ nevidím, co jsen viděl fotky těch ČSD, tak mají WC uprostřed a jsou velkoprostor. Nebo se pletu? To už mi ta?m jdou víc ty PKP, co odtama mám. Který to je typ? Ten 1920?
Když se podíváš, tak ty polské vozy jsou stejné, jako švýcarské a italské TIPO 1921. Je to stejná konstrukce ,epocha II 1920 - 1945.

Tak na ty polské jsem to měl záměr dělat Obojí jsou ale jiné. Ty ČSD úprava mají právě jiný interuér a umístění hajzlíku. Asi ho v Lipce komplet překipali k obrazu svému.

Tak jsem ta nechal ty PKP a myslím, že to nevadí. Až budu mít fotky, tak se třeba pokusím o ten skin. Stejně se s něma chystám někdy svézt.
JEx_020.jpg

Akorát... Proč nepoužít 555.0153 z VŽD, která tam v reálu jezdí? ;)
Vím, ale ten model je strašně starý, je to jedna z prvních parních mašin z dob MSTS, Srovnej si Němky nový a starý model.

EDIT:
Chyba, beru zoět a stahuji, ten obrázek působol jako starý model a ta mašina je pecka. Tak tady mám fakt nestáhlo a mezeru.

Tak tady nebyla mezera ve stažení, ale absilutní díra v parním provozu. Vůbec jsem netušil, že jde o zcela nový model na který jsem se těšil, když jej Pikku ukazoval kdysi na slezině. A ještě má 3D kabinu, což mne úplně rozsekalo a já nemohu jinak, než tu rozpracovanou aktivitu na chvíli odložit a Němku protáhnout coby vlak Hráče. @Martin S. Máš JŘ + řazení z té akce co jsi na ni byl? Udělal bych přímo tenhle kousek.

Řazení mám na fotkách, ale zrovna tohle asi nepůjde, protože to byla jízda z Dolní Lipky do Ústí nad Orlicí, tam úvrať a pak přes Třebovou do Chornice, Boskovic a po koridoru zpět. Bohužel, nejvíce toho máme na BP a tam to ale končí hned za Třebovicemi a pokračovat jde až z Boskovic. Ale JŘ by stále mohl být na https://vlaky.pardubickykraj.cz jako jízda Dolní Lipka - Chornice. Zároveň jsou tam i další akce, které Němku čekají. ;) Třeba ta jízda Dolní Lipka - Ústí nad Orlicí - Hanušovice... To by celé šlo. :)

Čus.
Už delší dobu mne doslova štve, když svítí v noci objekty statických vagónů v trati. Zatím jsem udělal malý update s. souborů pro trať 321, co se mi v trati povedlo najít. Určitě to ale nebude vše, pokud někdo najde další objekty vozů a pošle mi s. soubor z tratě, opravím a doplním. Zájemci mohou stahovat zde.
obrazek321.jpg

Pokud stavitelé jiných traí použivají statické vozy stejného typu, snad se šikne tahle úprava i jim.

Předem sry za rýpání, ale nemá být to označení nového skinu např. Btme 125-(přepočítaná kontrolní číslice)? Takhle máš 2 skiny stejného čísla a mění se jen kontrolní - u jednoho z nich to jen bude špatně. ;)

Je to něco jako kdybys měl 749.006-3 a přepsáním tabulek na 749.006-7 bys to považoval za stroj jiného čísla. :)

Předem sry za rýpání, ale nemá být to označení nového skinu např. Btme 125-(přepočítaná kontrolní číslice)? Takhle máš 2 skiny stejného čísla a mění se jen kontrolní - u jednoho z nich to jen bude špatně. ;)

Je to něco jako kdybys měl 749.006-3 a přepsáním tabulek na 749.006-7 bys to považoval za stroj jiného čísla. :)
To ani není skin, jen jsem na to hodil jiný filtr a jebat. Ty písmena jsou v tak malém formátu, že to nemá cenu řešit. :-) Jen jsem nechtěl mít v soupravě vše v jednom odstínu.

Back
Nahoře